Arctic DFSA60S1, mașină de spălat vase mare

Mașina de spălat vase Arctic DFSA60S1 e cea mai mare de pe piață și e așa pentru că are 12 seturi, dar pot fi variante și cu 13 seturi. Nu v-aș putea recomanda prea multe modele cu multe seturi deoarece coșurile sunt destul de înghesuite, însă apreciez acele modele cu funcție de spălare cu jumătate de resurse pentru o cantitate mai mică de vase. Îmi place cum arată, iar panoul de control e destul de simplificat pentru că nu are nevoie de multe programe. Există variante pe alb dacă vreți să se asorteze cu restul aparatelor.

Sunt destul de multe mașini de spălat de la acest brand care pot fi folosite pentru vase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O capacitate de 12 seturi poate fi de ajuns pentru o familie numeroasă deoarece nu trebuie să spălați chiar totul. Vasele mai mari le puteți spăla mai ușor la chiuvetă, iar în aceasta se pot pune farfurii și tacâmurile. Clasa de eficiență A+ evidențiază consumul care poate fi destul de mic. Pe an, acest aparat consum doar 290 kWh, dar oricum nu cred că veți folosi chiar zilnic un astfel de model și depinde de opțiunile ori programele alese. Nu are nevoie de multe programe de spălare că doar e vorba de farfurii, tacâmuri și niște vase murdare.

În plus, panoul de control oferă posibilitate amânării programului de spălare. Sunt prezente 5 nivele de temperatură, un sistem Aqua Protect și tehnologie de uscare cu aer cald. Nu vine cu multe accesorii, dar are cele mai utile: coș tacâmuri și compartiment sare.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe mașini similare dar sunt și diferențe în ele. Nu prea mai sunt mașini cu control mecanic, pentru că majoritatea au control electronic afișaj LED. Arată destul de bine pe această culoare, dar poate că v-ați răzgândit și vreți un model care să nu iasă în evidență, adică să fie parțial ori complet incorporabil.

Arctic DFSA60S1 a fost lansat de ceva timp și pot spune că reprezintă o soluție acceptabilă, adică oferă rezultate bune la un consum redus de resurse (apă și energie).

Te-ar mai putea interesa