Arctic DFSA60AN, mașină de spălat vase cu 12 seturi și 5 programe

Mașina de spălat vase Arctic DFSA60AN e una dintre modelele accesibile cu încărcare generoasă – 12 seturi, iar programele sunt de ajuns – 5. Bineînțeles, modelele cu încărcare mare au opțiunea de încărcare la jumătate, astfel nu mai trebuie să așteptați până ce veți murdări toate vasele. Unele branduri oferă doar variante mai înguste în acest buget, adică cu lățime de 45 cm. Eu recomand modele cât mai spațioase pentru a putea spăla mai mult sau chiar și tăvi ori pahare. 

Din poza de jos se poate vedea foarte bine cum arată și nu e cu mult mai diferit de varianta albă, însă pot spune că aparatul arată mai bine în realitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e de maxim 12 seturi (pentru 12 persoane dacă discutăm de o singură masă) și e tipică pentru această construcție cu lățime de 60 cm. Modelele de 45 cm au o capacitate cuprinsă între 9 și 10 seturi. Chiar și acelea pot avea opțiunea de spălare la jumătate, adică veți face economie dacă nu aveți multe vase murdare. Mașina e dotată cu tehnologie Aqua Protect, care protejează aparatul în cazul unor scurgeri accidentale (oprește programul). Manualul de instrucțiuni vă oferă destule informații despre programe, dar și așa cred că știți pentru ce grad de murdărie sunt acelea.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse e scăzut la aceasta, de aceea are o clasă de eficiență energetică A+ și la uscare e A. panoul de control e frontal că doar e vorba de un model standard. După terminarea programului, vasele uscate pot fi puse la loc sau le țineți în aparat dacă doriți. Acest aparat poate fi un bun spațiu de depozitarea vaselor, paharelor sau tacâmurilor. Tacâmurile pot fi spălare ușor și la chiuvetă dacă nu sunt prea murdare. Programele scurte sunt ideale atunci când vasele sunt puțin murdare și mă refer la Eco50 și Xpress30.

Arctic DFSA60AN impresionează la anumite capitole dar e loc de mai bine dacă e să-l comparăm cu variantele premium care costă mai mult. Mă refer la rafturi și accesorii incluse, tehnologii prea avansate nu sunt necesare, însă un plus de eficiență e bine-venit.

Te-ar mai putea interesa