Arctic DFN363, mașină spălat vase capacitate 14 seturi

Arctic DFN363 e o mașină de spălat vasele de la producătorul român Arctic. Se evidențiază printr-un design plăcut și o capacitate mare de spălare. E vorba despre un aparat care poate spăla până la 14 seturi de vase.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care se prezintă bine vizual.
Nu se vede din această poză, dar aparatul are loc special pentru farfurii, tacâmuri și pahare așa încât spălarea să se realizeze cât mai eficient și în aparat să încapă cât mai mult.

Păreri pro și contra

Modelul DFN363 de la Arctic e unul eficient când vine vorba despre consum de resurse. În felul acest fel are un consum de 85 kWh la 100 spălări și 11,5 litri per ciclu. Aceste lucruri sunt notate pe noua etichetă energetică. Pe această etichetă ne e comunicat și faptul că are clasa D (eficiență energetică) și un nivel de zgomot de 47 decibeli.
Pe lângă lucrurile menționate mai sus, acest model are și alte atuuri precum:
– Sistemul Aqua Protect e unul care întrerupe alimentarea cu apă dacă se scurge apă.
– Sistem dedurizare apă care ajută la spălarea optimă a vaselor.
– Multitudinea de programe, lucru util pentru spălarea vaselor aflate în diferite stări de murdărire. E vorba despre 6 programe cum ar fi: Mini 35 grade, Intensiv 70 grade, Eco 50 grade, Spălare rapidă și uscare 60 grade, Auto și Prespălare.
– Pentru economisirea suplimentară a resurselor se poate opta pentru opțiunea Încărcare la jumătate.

Nu e un model slim, dimensiunile fiind de 85x60x60 îxlxa cm, iar greutatea aparatului e de 43 kg.
Nici nu e un aparat smart, adică nu poate fi controlat (sau ceva de genul) de pe un telefon mobil.

Per ansamblu, acest model e unul care se evidențiază pozitiv prin mai multe aspecte și merită cumpărat.

 

Te-ar mai putea interesa