Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic DBI64A+, model clasa A+ cu motor inverter

Arctic DBI64A+ e o mașină de spălat vase de tip incorporabilă care se evidențiază cu o capacitate mare de spălare, motor economic și lățimea de 60 centimetri. E un electrocasnic care se adresează persoanelor interesate de un aparat ușor de utilizat și care să facă spălarea vaselor o distracție care durează foarte puțin.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere… de la consum redus de energie până la o silențiozitate minimă când are loc procesul de spălare.
Se poate vedea din poza de alături că panoul de comandă e mascat pe latura interioară a ușii, și din această cauză aparatul o să treacă aproape nevăzut.


Avantaje și dezavantaje

Modelul Arctic DBI64A+ e unul care are o silențiozitate foarte bună, mai exact are un nivel de zgomot de 48 decibeli.
Adâncimea aparatului e una de 55 centimetri, mai exact e vorba despre niște dimensiuni 82x60x55 ÎxLxA cm.
Aparatul are un număr de 5 programe printre care se numără Rapid+ și Eco 50. Programul Eco 50 e recomandat pentru utilizare zilnică a vaselor nu prea murdare, iar cel Rapid+ e un program ce durează 58 minute, deci foarte puțin. Pentru vase mai murdare există programul Intensiv 70 (oale, tigăi sau alte vase pe care există riscul să fie predispuse murdăririi intense etc). Cel mai scurt program e cel Express 30, fiind adresat vaselor care au un grad redus de murdărie.
O economisire suplimentară se poate realiza cu încărcarea pe jumătate. În acest fel se utilizează un nivel optim de resurse.
Garanția aparatului e una foarte bună, mai exact vorbim despre 5 ani, iar motorul e garantat la 10 ani.

Verdict

Pentru persoanele interesate de un aparat care să arate bine (deoarece este incorporabil) și care să spele cu un consum relativ redus de resurse recomand aparatul de față.
Garanția de 5 ani e o promoție, iar pentru a intra în posesia ei trebuie să vă înregistrați produsul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu