Arctic DAPL811AWG, uscător cu 15 programe

Modelul numit Arctic DAPL811AWG are performanțe bune pentru acest buget și dacă-l comparăm cu modele din anii trecuți, veți vedea că acesta poate usca până la 8 kg de rufe. Chiar dacă nu are o ușă transparentă, nu aveți ce să vedeți la interior și nici nu e nevoie de un panoul de control avansat. Programele și funcțiile se selectează ușo, nici nu sunt prezente foarte multe butoane care să vă încurce. Aveți acces ușor la fiecare parte a aparatului și indicatoarele vă vor informa când trebuie să goliți sau să curățați rezervorul, condensatorul sau filtrul.

Uscătoarele de rufe noi chiar au un design plăcut și se pot pune lângă mașina de spălat sau în dressing unde aveți mult loc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lista de programe e lungă și se văd în zona centrală a uscătorului, mă refer la butonul rotativ. Se potrivesc programele sale cu cele ale mașinii de spălat, în special dacă e de la același brand. Uscarea poate dura mai puțin dacă rufele sunt stoarse bine de mașină, astfel alegeți un program mai scurt. E loc de mai bine, de aceea sunt variante mult mai scumpe de la branduri ceva mai experimentate și care au tehnologii mai multe ( în principal, veți vedea senzori care fac programele mai eficiente).

Păreri pro și contra

Uscarea se face prin condensare și rezultatele sunt foarte bune chiar dacă nu e foarte scump acest model. Consumul e mai redus la cele cu pompă de căldură, însă vei vedea un preț mai mare care va fi oarecum justificat. Funcția anti-șifonare mi se pare interesantă pentru că se activează singură la final și durează numai 10 minute, ea previne șifonarea rufelor. Are un program rapid care e perfect dacă aveți doar câteva cămăși, care și așa nu sunt foarte grele.

Arctic DAPL811AWG oferă rezultate remarcabile doar că se ține cont de alegerea făcută, adică mă refer la programul de uscare. E destul de compact pentru că are o adâncime de numai 56 cm pe când altele au o 60 cm sau chiar mai mult.

Te-ar mai putea interesa