Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic DAPL711AW, uscător cu condensare şi capacitate de 7kg

Arctic DAPL711AW e un electrocasnic din categoria uscătoarelor de rufe pentru cei interesaţi de un aparat aspectiv şi care să usuce hainele în intimitatea casei. Nici nu va consuma prea mult curent deoarece are clasa B cu un consum anual de 504 kWh.

Uscătorul are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat fiabil şi care e realizat aşa încât să-şi termine treaba cât mai repede.
Din poza de alături puteţi vedea cum arată acest model şi faptul că are nişte dimensiuni compacte de 56x59x84 AxlxÎ cm (acestea sunt nişte dimensiuni aproximative).


Păreri pro şi contra

Pentru ca vibraţiile şi zgomotul să fie atenuate aparatul Arctic DAPL711AW e unul cu un design S-Shape. În felul acesta avem un nivel de zgomot de 65 decibeli.
Are numeroase programe precum cel rapid (de 10 sau 30 minute), antialergic, bumbac (diverse programe), sintetice (diverse) etc. Program rapid e considerat şi cel de împrospătare care durează 10 minute. Acest program are rol de a scoate mirosul neplăcut din haine care au fost închise pentru mult timp.
Nici cu întreţinerea nu o să aveţi mari bătăi de cap pentru că are diverse indicatoare cum ar fi cel de la rezervorul de apă, pentru curăţarea condensatorului şi pentru curăţarea filtrului.
Motorul e unul cu inverter, iar din cauza aceasta e mai silenţios şi durabil. O dovadă a durabilităţii sale sunt cei 10 ani garanţie. Referitor la garanţia aparatului trebuie spus că aparatul are 2 ani garanţie, iar dacă îl înregistraţi la Arctic pe site atunci aveţi 5 ani garanţie.

Un astfel de aparat vă ajută atunci când nu aveţi unde să puneţi rufele la uscat sau vreţi să aveţi un rezultat cât mai bun. Are şi auto antişifonare aşa încât să nu vă pierdeţi timpul cu călcarea.
Trebuia să menţionez şi faptul că acest aparat are Aqua Surf, adică un design special care ajută la o uscare rapidă. Cuva şi paletele au un contur unic aşa încât rufele să aibă o mişcare fluidă precum a valurilor.