Arctic CB800A+, mașina spălat rufe

Dacă te interesează un aparat de tipul mașină de spălat care să fie de o calitate superioară atunci îți recomand un electrocasnic de la Arctic cum ar fi Arctic CB800A+. Este un brand fost românesc și produsele realizare de această firmă sunt de o calitate foarte bun. Modelul de față e unul dintre cele mai ieftine electrocasnice de acest tip și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », în condițiile în care are clasa de eficiență energetică A+, o capacitate de stocare bună și multe programe.

Poze

Modelul CB800A+ e de culoare albă și are un aspect caracteristic mașinilor de la Arctic. S-ar putea spune că are display de tip LED, dar e un display foarte elementar. Despre panou de comandă trebuie menționat că e foarte ușor de folosit și se înțelege foarte clar ce face fiecare buton.

Din față

Specificaţii tehnice

Arctic CB800A+ e un aparat care are o viteză de centrifugare de 800 rotații ceea ce e foarte bine, iar dacă vă preocupă câte haine încap în mașină atunci trebuie să știți că e vorba de maxim 5 kilograme. Nu consumă deloc mult curent deoarece e de undeva la 0,7 kwh într-un program normal și asta înseamnă un consum de curent demn de clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: consumul de curent e unul normal; fiabilitatea e una bună, iar garanția de 3 ani vine să vă asigure în cazul în care se întâmplă ceva neașteptat cu aparatul; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; numărul de programe e unul normal, adică 11; vine cu diferite sistem de siguranță printre care cel de protecție al copiilor și cel împotriva producerii de inundații.
Contra: poate că putea sta mai bine la capitolul centrifugare deoarece are doar clasa D.

Concluzie

Arctic a rămas un brand care face aparate de o calitate superioară, chiar dacă a fost preluat de străini, iar achiziționând un produs de la ei nu cred că o să regretați ceva. Aparatul are și o garanție superioară și asta ne arată că e vorba despre un produs făcut să nu se strice. Utilizarea sa nu e deloc complicată și cred că va putea fi utilizat cu ușurință chiar și de persoane care nu văd prea bine deoarece butoanele sunt mari.

Lasă un comentariu