Arctic CB6000A++, mașină de spălat cu unghi de deschidere mare al ușii

Mașina de spălat haine Arctic CB6000A++ e una îngustă pentru că are o adâncime de 45 cm și în acest buget, mi se pare suficient de performantă. Cu alte cuvinte, spălată o capacitate decentă de rufe și la stoarce decent. O mașină cu centrifugare mai mare are programe ceva mai scurte și rezultate sunt puțin mai bune. De aceea există și acea diferență de preț, dar tehnologiile fac diferența deoarece pot îmbunătății și mai mult rezultatele.

Aceasta nu e singura variantă oferită de acest brand și cred că v-ar interesa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede destul de clar că are încărcare frontală și că panoul de control e unul clasic cu indicatoare. Lipsa unui ecran LED sau LCD nu e un minus dar ar fi arătat mai bine și informațiile erau mai vizibile. Principalele caracteristici tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1000 RPM, clasa A++ și capacitate de spălare de 6 kg. Bineînțeles, acestea sunt valori maximă iar consumul de energie .

Sunt multe programe speciale, dar acele speciale fac diferența deoarece nu le veți vedea pe orice model. Mă refer la programul rapid de 14 minute, colorate, sport, culori închise, antialergic. Îmi place că se poate amâna pornirea programului, se pot bloca butoanele pentru ca cei mici să nu apese pe butoane, sistemul electronic de control al balansului distribui uniform rufele în tambur.

Păreri pro și contra

Sunt tot mai multe modele compacte pe piață care pot fi luate în calcul și nu toate sunt oferite de acest brand. Acestea nu vă ocupă din spațiu și, astfel, nu mai trebuie să luați în calcul un model cu încărcare verticală. Nu-mi place cele cu încărcare superioară deoarece arată diferit și panoul de control nu e în față ci e în partea de sus.

Arctic CB6000A++ nu ocupă foarte mult spațiu chiar dacă e vorba de un aparat electrocasnic mare. Îmi place cum arată dar există variante și pe alte culori dar acelea sunt mai rare. Culoarea nu are mare importantă dacă nu o veți pune în bucătărie, adică nu va trebui să se asorteze cu alte aparate.

Te-ar mai putea interesa