Arctic CB1200A+, mașina spălat rufe

Probabil că nu-ți plac modelele CB1000A și CB800A+ deoarece nu stau prea bine la capitolul centrifugare și de aceea cred că modelul de mașină de spălat rufe Arctic CB1200A+ ar fi o alternativă demnă de luat în considerare deoarece are 1200 rotații, clasa A+ de eficiență energetică și un preț mic. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că o să depui un efort financiar prea mare pentru achiziția aparatului.

Poze

Pe partea estetică nu se diferențiază cu nimic față de modelele amintite mai sus. E tot de culoare albă, iar afișajul e tot cu LED-uri. Despre afișaj trebuie spus că prezintă doar etapa de spălare. Panoul de comandă e unul simplificat fără prea multe butoane ori informații care ar putea să vă încurce.
În comparație cu mașinile altor producători se poate vedea foarte clar că nu excelează deloc la partea vizuală, dar nu stă nici rău. Adevărul e că la astfel de aparate nu prea contează așa de mult partea vizuală deoarece sunt mai mult ca sigur că nu o să o prezentați cunoștințelor.

Din față

Specificaţii tehnice

Modelul CB1200A+ e un aparat de spălat cu încărcare frontală, iar dacă te preocupă câte haine poate spăla atunci trebuie știu că are o cuvă cu un volum maxim suportat de 5 kilograme. Consumul de curent nu e deloc mare fiind de 0,7 kwh, iar acestui consum îi corespunde clasa A+ de eficiență energetică. Pe partea de centrifugare stă decent datorită celor 1200 rotații care clasează aparatul în clasa B de eficiență la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul de achiziție nu e deloc mare; consumul de curent e unul normal; garanția e de 3 ani pe când alte mărci au doar 2 ani la aparatura lor; vine cu sisteme de protecție; vine cu numeroase programe de spălare; e considerat ca fiind un aparat slim și din acest motiv o să puteți să-l plasați unde nu prea e loc.
Contra: nu vine cu prea multe tehnologii cum e cazul altor branduri.

Concluzie

Arctic e cunoscut în general pentru frigidere, dar se descurcă de minune la orice tip de electrocasnic realizează. Despre brand mai trebuie știut că e unul fost românesc, iar calitatea electrocasnicelor realizare de brand este superioară. Prețurile sunt și ele exemplare deoarece sunt cele mai mici de pe piață pe acest segment de aparatură.

Te-ar mai putea interesa