Arctic CB1000A+, mașina spălat rufe

Arctic CB1000A+ este o mașină de spălat foarte bună care vine ca o alternativă la la modelul Arctic CB800A+ care are doar 800 rotații și spre deosebire de acel model are 1000 de rotații pe minut pe partea de centrifugare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare deloc mare în condițiile în care are o garanție standard de 3 ani. Eu aș recomanda acest model unei familii mai mici deoarece are o capacitate de 5 kilograme care e una medie.

Se poate observa că e un model alb și că e identic cu modelul CB 800 despre care ziceam anterior. Vine cu un panou de comandă foarte elementar care va putea fi utilizat cu ușurință de oricine. Display-ul, dacă îi putem spune așa, e unul simplu și furnizează informații cu privire la etapele de spălare. Deci, dacă aparatul va fi utilizat de cineva care nu le prea are cu tehnologia atunci nu vor fi probleme.

Din față

Modelul de față e unul care are performanțe medii deoarece are o viteză de centrifugare de 1000 rotații și un consum mic de curent. Astfel, după centrifugare are clasa de eficiență la centrifugare C, iar după consum de curent are clasa de eficiență energetică A+. nu am precizat cu exactitate care e consumul energetic și de aceea trebuie să știți că e de 0,68 kwh.

Pro: arată foarte bine; garanția de trei ani contribuie destul de mult la fiabilitate deoarece în caz că se întâmplă ceva sunteți asigurați; prețul de achiziție nu e deloc mare și în opinia mea raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; e considerat ca fiind un electrocasnic slim și din această cauză o să puteți pune mașina de spălat chiar și în locații mai puțin spațioase.
Contra: nimic.

Dacă vrei un aparat de spălat haine la un preț bun și care să vină de la un brand de încredere atunci cred că acest model ar fi foarte bun. Nu știu dacă vă ajută prea mult că e slim, dar cu siguranță vă e de folos faptul că are un consum mic de curent și că are multe programe de spălare.

Te-ar mai putea interesa