Arctic C105+, congelator de 85 litri

Congelatorul Arctic C105+ e un aparat frigorific de dimensiuni medii motiv pentru care și prețul e unul redus. Se adresează celor care au deja un frigider sau combină, iar congelatorul său nu e suficient sau nu face față. Din punct de vedere al spațiului, putem spune că e la fel de mare cât congelatorul unei combine – 85 litri. Bineînțeles e vorba de capacitatea netă iar capacitate de congelare e de două ori mai mare, deci poate congela de două ori mai repede aceeași cantitate de alimente. Spațiul oferit e compartimentat iar forma sa verticală, vă ajută să economisiți spațiu (comparativ cu o ladă frigorifică). Un congelator ca acest C105+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Deschis

Capacitatea sa netă e de 85 de litri și deci poate fi considerat destul de mare, iar având în vedere cât costă e ideal pentru cei care nu și-au luat o combină ci un frigider. Arctic C105+ vine cu clasă energetică A+ care presupune un consum decent de energie – 189 kWh pe an. E o caracteristică care trebuie luată în considerare având în vedere că trebuie ținut mai tot timpul în priză. Spre deosebire de lăzile frigorifice, congelatoarele au multe compartimentele sau sertare. Astfel, alimentele pot fi sortate și veți avea toate la îndemână. Autonomia fără curent a sa e undeva la 13 ore (cam cât media).

Cât despre design, e vorba de unul simplu pe culoarea albă iar compartimentele sunt transparente. Având în vedere că nu e foarte înalt, poate fi pus ușor pus într-un colț sau lângă mobilier. Vă recomand să-l puneți într-o încăpere ferită de lumină, umiditate crescută și căldură.

Plusuri: poate fi alegerea ideală pentru cei care vor un aparat frigorific performant pentru congelare și au deja un frigider, nu ocupă mult spațiu, nu necesită cunoștiințe (îl băgați doar în priză) și preț atractiv.

Minusuri: nu aș avea ce să-i reproșez la un așa preț.

Acest Arctic C105+ e un congelator care vi-l recomand datorită prețului atractiv și volumului său. Poate fi depozitat oriunde datorită dimensiunilor reduse și formei verticale. Dacă vă cumpărați acest congelator pentru o locuință recent achiziționată, vă recomand un frigider alături de acesta. O alternativă la acesta ar putea fi un congelator mai mare cu 5 compartimente sau o ladă frigorifică.

Te-ar mai putea interesa