Arctic ATL905W+, frigider A++ cu rafturi din sticlă securizată

Frigiderul Arctic ATL905W+ e unul cu o singură ușă și îi lipsește congelatorul. Poate că vă place o ladă frigorifică sau un congelator pentru a congela alimente. Toate modelele noi indiferent de preț prezintă o eficiență energetică superioară care se vede pe factura de la energie. Ocupă foarte puțin spațiu și poate că intră chiar și sub blatul din bucătărie deoarece are numai 85 cm pe înălțime. Pentru a-l instala e necesar de un spațiu cu o lățime de numai 50 cm, adâncimea fiind de numai 45 cm.

Designul e destul de simplu și poate fi observat din imaginea de jos și mai sunt și alte modele care au congelator mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta nu se incorporează, astfel că poate fi pus cam oriunde aveți o priză și nu va deranja pentru că e destul de silențios și ocupă puțin spațiu. Din păcate acest brand nu oferă frigidere mici pe culori diferite, în caz că vreți un frigider care să se potrivească cu restul aparatelor sau pur și simplu vă place o anumită culoare: gri, argintiu, negru etc. Sertarul pentru fructe și legume Garden Fresh poate fi eliminat dacă vreți să faceți loc pentru sticle și e destul de încăpător dacă doriți să-l folosiți.

Păreri pro și contra

Are numeroase rafturi realizate din sticlă securizată, suport pentru ouă, compartiment mare pentru fructe și legume, suporturi pe ușă cu reglaj pe înălțime, termostat care se reglează ușor și iluminare interioară LED. Becul LED se află butonul de reglaj al temperaturii și luminează destul de bine, plus că are un consum redus față de cel de pe aparate vechi. Ușa e una reversibilă în caz că vă decideți să puneți aparatul pe colț și ușa să se deschidă spre stânga. Prețul îl recomandă și sunt puțini producători care oferă soluții accesibile și de dimensiuni mici.

Arctic ATL905W+ e un aparat frigorific modest care e folosit pentru una sau două persoane, iar pentru o familie aș recomanda o soluție ceva mai mare care și costă mai mult. Nu se adresează oricui, poate că aveți un buget flexibil și voi vă puteți permite o variantă mare.

Te-ar mai putea interesa