Arctic ATF905W++, frigider cu sertar Garden Fresh

Frigiderul Arctic ATF905W++ e cel din imaginea de jos și e o variantă interesantă cu o singură ușă. Chiar dacă nu avem un congelator foarte mare, acesta poate congela rapid alimentele fără nici o problemă. Frigiderele sunt aparate frigorifice mai compact și accesibile, însă și acestea oferă dotări atractive. Le voi menționa mai mult în partea de jos și veți vedea că sunt foarte utile. Designul aparatului e unul minimalist și simplu pe culoarea alb. Se potrivește perfect în orice bucătărie și poate fi amplasat oriunde indiferent că e pe colț sau la mijlocul peretelui.

Acest brand oferă numeroase astfel de soluții care merită a fi luate în considerare în acest buget, dar depinde și de locația sa, adică unde va fi pus. Cu siguranță, e nevoie de un model mai scund dacă vreți să-l puteți sub blat sau să-l incorporați în mobilier. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Discutăm de un aparat frigorific de dimensiuni reduse care are o capacitate de 93 litri. Aceasta e împărțită după cum se vede în imaginea de sus, iar congelatorul e unul mic și se pot pune câteva pungi cu alimente, înghețată, pizza sau carne. Temperaturile pentru compartimente se aleg foarte ușor cu ajutorului unui control mecanic clasic, care se acționează doar prin rotire.

Păreri pro și contra

Frigiderul din imagine oferă un compartiment generos pentru fructe/legume, suporturi pe ușă ajustabile pe înălțime, suport pentru sticle mari, rafturi din sticlă rezistente, ușă reversibilă, interior iluminat cu tehnologie Eco LED, un congelator performant, clasă energetică A++ (consum redus) și un nivel de zgomot redus. Nu prea am ce să-i reproșez, plus că e disponibil la un preț foarte atractiv și până la urnă e vorba de un brand popular.

Arctic ATF905W++ are doar congelare manuală deoarece e mic și ușor de curățat. Doar aparatele mult mai mari oferă No Frost care țin sub control nivelul umidității pentru a nu se forma gheață în exces și umiditate e la un nivel normal. Bineînțeles, acele frigidere nu se adresează vouă pentru că voi vă doriți ceva simplu și bun.

Lasă un comentariu