Arctic ATF4990+, frigider cu o uşă şi clasa A+

Dacă vă trebuie un frigider mic cu un volum net de 91 litri atunci Arctic ATF4990+ ar fi numai bun. Eficienţa energetică e A+ şi e varianta perfectă pentru persoanele care nu stau mult pe acasă, locuiesc în zone muntoase ori care nu au ce să pună la rece. Fiabilitatea e una caracteristică Arctic, adică foarte bună… având şi o garanţie de 3 ani (este vorba despre o garanţie standard).

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci şi unul care e de calitate superioară. Din imaginea alăturată puteţi observa că e de culoare albă, iar uşa e una reversibilă aşa încât să montaţi aparatul unde vă convine mai bine.

Arctic ATF4990

Păreri pro şi contra

Modelul Arctic ATF4990+ e unul prezent pe piaţă la început de 2019 şi incorporează o multitudine de tehnologii care fac ca alimentele să rămână mai mult timp proaspete şi consumul energetic să fie minimal.
Volumul de 91 litri al aparatului e unul împărţit în cel de 79 litri ai frigiderului şi 12 litri ai congelatorului.
Din păcate nu e un aparat cu No Frost, iar din cauza aceasta dezgheţarea congelatorului şi a frigiderului sunt nişte procese care trebuie făcute manual.
Consumul energetic anual al aparatului e de 113 kWh, iar din cauza aceasta are clasa A de eficienţă energetică.
Cei cu spaţiu puţin probabil sunt interesaţi de dimensiunile sale, acestea fiind de 84x46x45 ÎxLxA cm. Deci, nu ocupă prea mult loc şi greutatea e de 20kg.
Fiind un aparat mai mic are un nivel de zgomot de 40 decibeli care e ceva mai mic decât al altor modele de pe piaţă.
Compartimentul frigider e unul care suportă sticle mari, mai exact pe uşă există suport XXL Bottle.

Dacă staţi la garsonieră, apartament de o cameră ori într-o zonă foarte rece atunci un astfel de frigorific va fi mai mult decât suficient.
Arctic ca brand e unul de top, fiind cunoscut încă înainte de Revoluţie, iar frigiderele bunicilor şi acum poate că mai funcţionează pe la ţară.

Te-ar mai putea interesa