Arctic ATC6648+

Acest congelator Arctic ATC6648+ e unul destul de accesibil și eficient. Dacă aveți doar un frigider și nu o combină, cu siguranță aveți nevoie de un astfel de aparat frigorific. Spun asta deoarece congelatorul frigiderului e mic și cu timpul nu va mai fi de ajuns. E chiar mai eficient decât cele incorporabile iar spre deosebire de o ladă frigorifică, e compartimentat (se vede foarte bine în poza de jos). Deci puteți sorta foarte ușor carnea de legume și vă rămâne și un compartiment pentru înghețată sau mai știu eu ce. Nu ocupă mult spațiu datorită formei sale verticale și îl recomand datorită fiabilității, prețului și calității. Nu veți regreta alegere făcută în special că e oferit de un producător cu experiență. ATC6648+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată deschis

Specificații tehnice

Are un volum net de 66 litri și e aproape cât un congelator de combină. Nu vă oprește nimeni să-l luați chiar dacă aveți deja o combină, deoarece eficiența sa energetică e A+. Aceasta se oglindește în consumul său anual de 177 kW. Nu vine cu sistem de răcire avansat ca No Frost sau dozatoare pentru apă sau gheață. E vorba de un congelator simplu și deci accesibil. Însă congelatorul se dezgheață automat și cred că are o mare importanță acest aspect, astfel nu mai trebuie curățat de gheață. Se observă cele trei compartimente care sunt transparente, iar capacitatea sa de congelare la 24 de ore e de 8 kg.

O caracteristică care mi s-a părut folositoare a fost posibilitatea de schimbare a deschiderii ușii, adică vine cu uși reversibile. Astfel îl puteți așeza oriunde și deschiderea sa nu va mai fi o problemă. Alte funcții sau dotări care trebuie luate în considerare și sunt foarte importante în alegere unui astfel de aparat sunt: funcția de super-congelare și filtrul anti-bacterian. Are o autonomie foarte bună – de până la 16 ore și jumătate. Pot spune că raportul dotări/preț e foarte bun și nu văd de ce nu ați opta pentru el.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, arată bine, congelare rapidă, uși reversibile, filtru anti-bacterian etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Congelatorul Arctic ATC6648+ e o alegere bună și singurul motiv pentru care nu l-ați alege ar fi volumul. Spun asta pentru că o ladă frigorifică oferă mai mult spațiu de depozitare însă și dimensiunile sale sunt importante. Există și variante mai înalte cu mai multe compartimente, dar nu toate au același preț ca acestui model.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Arctic ATC6648+”

  1. Buna ziua.
    As dori sa iau un congelator independent sau o lada frigorifica micuta. Acest model e cam singurul cu latimea usii de 47.5 cm, ar fi cel mai micut, s ar incadra la limita in bucatarie, linga combina. Lada frigorifica ar rezista oare si pe balcon? Dar acest congelator? Doresc sa l folosesc toamna, iarna, pe balcon poate scadea temperature si sub zero iarna. Ca si temp de functionare am vazut la majoritatea, ca necesita minim +10 grade Celsius, asa e si n realitate, ori pot rezista la temp mai mici? Ce se poate intampla sub acele grade, se pot sparge tevile circuitului frigorific, freonul ingheata..la -5-10 grade?

  2. Sunt din Slatina si vreu sa fac comanda pentru congelatorul Artic ARC6648 .
    As vrea sa stiu si pretul pe care-l platesc eu pe produs .
    Multumesc !

Comentariile sunt închise.