Arctic ATC4970+, congelator alb cu 3 sertare

Congelatorul Arctic ATC4970+ e acel model care îl puteți pune sub blat deoarece are o înălțime de 84 cm, însă e bine să verificați spațiul care îl aveți la mobilier. Nu se incorporează, deci e ușor de instalat și are o lățime de aproximativ 50 cm, e necesară o priză în apropiere pentru că nu are un cablu foarte lung. Chiar nu e nevoie de un congelator scump pentru că acesta are o autonomie bună o capacitate generoasă și arată bine.

După cum se vede e loc de orice tip de aliment și toate cele 3 sertare sunt la fel, deci nu avem sertare mai mari în partea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatele mici au performanțe corespunzătoare și consider că o capacitate de înghețare de 3.5 kg e de ajuns pentru acesta. Aveți și tavă pentru gheață ca oricare alt congelator. Dezghețarea la astfel de aparate frigorifice se face manual, adică e ca la modelele clasice doar că acum avem un model mai eficient și elegant. Temperatura se poate ajusta cu ajutorul termostatului care e prezent la inferior în partea de sus. Congelatoarele înalte pot avea un panou de control diferit (digital), rafturi sau chiar alte dotări interesante.

Păreri pro și contra

E perfect pentru cei care nu au mult spațiu și nu le plac combinele frigorifice, ci mai degrabă aleg un frigider cu consum mic. Congelatorul poate fi folosit doar când e nevoie și poate fi amplasat chiar și în cămară dacă vreți mai multă liniște în bucătărie. Eu consider că e silențios ca și restul aparatelor de la acest brand, același lucru spun și posesorii săi. Consumul energetic e redus pentru că are o clasă energetică A+, care e satisfăcătoare pentru capacitatea sa. Pe an, aparatul consumă doar 170 kWh și nu veți vedea tehnologii ca No Frost pe acestea, eventual doar pe variante mari.

Arctic ATC4970+ e oferit de un brand cu experiență și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. E un aparat cu durată de utilizare îndelungată și chiar dacă vor fi pene de curent, autonomia fără curent de 15 ore.