Arctic ATC4970+, congelator alb cu 3 sertare

Congelatorul Arctic ATC4970+ e acel model care îl puteți pune sub blat deoarece are o înălțime de 84 cm, însă e bine să verificați spațiul care îl aveți la mobilier. Nu se incorporează, deci e ușor de instalat și are o lățime de aproximativ 50 cm, e necesară o priză în apropiere pentru că nu are un cablu foarte lung. Chiar nu e nevoie de un congelator scump pentru că acesta are o autonomie bună o capacitate generoasă și arată bine.

După cum se vede e loc de orice tip de aliment și toate cele 3 sertare sunt la fel, deci nu avem sertare mai mari în partea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele mici au performanțe corespunzătoare și consider că o capacitate de înghețare de 3.5 kg e de ajuns pentru acesta. Aveți și tavă pentru gheață ca oricare alt congelator. Dezghețarea la astfel de aparate frigorifice se face manual, adică e ca la modelele clasice doar că acum avem un model mai eficient și elegant. Temperatura se poate ajusta cu ajutorul termostatului care e prezent la inferior în partea de sus. Congelatoarele înalte pot avea un panou de control diferit (digital), rafturi sau chiar alte dotări interesante.

Păreri pro și contra

E perfect pentru cei care nu au mult spațiu și nu le plac combinele frigorifice, ci mai degrabă aleg un frigider cu consum mic. Congelatorul poate fi folosit doar când e nevoie și poate fi amplasat chiar și în cămară dacă vreți mai multă liniște în bucătărie. Eu consider că e silențios ca și restul aparatelor de la acest brand, același lucru spun și posesorii săi. Consumul energetic e redus pentru că are o clasă energetică A+, care e satisfăcătoare pentru capacitatea sa. Pe an, aparatul consumă doar 170 kWh și nu veți vedea tehnologii ca No Frost pe acestea, eventual doar pe variante mari.

Arctic ATC4970+ e oferit de un brand cu experiență și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. E un aparat cu durată de utilizare îndelungată și chiar dacă vor fi pene de curent, autonomia fără curent de 15 ore.

Te-ar mai putea interesa