Arctic ARXG64120SX

Una dintre cele mai ieftine plite de pe piață e plita incorporabilă Arctic ARXG64120SX și probabil v-ați dat seama sau știți că e vorba de una care se montează pe blat. Pot spune că chiar și mai mici decât restul modelelor în special că butoanele sunt poziționate în dreapta și nu în față. Deci se adresează celor care au un mobilier îngust și vor o plită cu o lățime de 58 cm și o adâncime de 51 cm. Sistemul de aprindere al arzătoarelor e destul de simplu deoarece se face prin apăsare iar apoi răsucire adică are aprindere electrică. Există și varinate cu aprindere electrică prin apăsarea mai a unui buton (ca la aragazuri), însă atunci aveți nevoie de două mâini. Această plită numită ARXG64120SX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arzătorul mare nu e unul Wok ci unul clasic, iar butoanele din dreapta pot fi accesate ușor.

Așa arată

Specificații tehnice

Arctic ARXG64120SX are nevoie de o alimentare cu gaz și anume de o butelie. Spre deosebire de cele electrice, acestea mai eficiente și sunt mai bune pentru mâncarea ce trebuie friptă sau încălzită rapid. Are patru arzătoare: două normale în partea de sus, unul mic și unul mare. Chiar dacă butoanele sunt poziționate în dreapta, pot fi accesate ușor cu o singură mână deoarece în partea dreaptă-jos e arzătorul mic și ele nu sunt chiar la mijloc. Grătarul său din oțel emailat are o formă interesantă dar era mai bine dacă era din fontă. E foarte important să consultați manualul său instalare în special dacă aveți nevoie de dimensiunile porțiunii ce trebuie decupată din blat.

Dacă nu vă plac caracteristicile, există suficiente modele pe piață, dar nu toate sunt la fel de accesibile. Dacă sunteți o persoană care nu gătiți mult sau des și nu ați dori să dați prea mulți bani pe un astfel de aparat atunci nu văd de ce nu optați pentru aceasta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aprindere ușoară, preț atractiv, vine cu un adaptor pentru vase mici, are un design reușit și e pe inox.

Minusuri: grătar din oțel.

Concluzie

Acest aparat de tip incorporabil numit Arctic ARXG64120SX e cea mai bună recomandare în acest buget iar cu mai mulți bani puteți opta pentru o plită cu protecție din sticlă și grătar din fontă (800-900 lei). Alegerea rămâne a dumneavoastră în funcție de necesități și posibilități financiare.

Lasă un comentariu