Arctic ARXG 64124 SX, plită incorporabilă pe gaz

Plita incorporabilă Arctic ARXG 64124 SX e una destul de interesantă și se poate observa că are un singur grilaj (grătar). Există plite cu 2 grilaje care pot ușura curățarea plitei deoarece sunt mai ușor de luat jos. Acest tip de grătar e ideal deoarece puteți muta ușor vasul cu mâncare de pe un arzător mare pe unul normal sau pe unul care nu-l folosiți. Plita de mai jos se potrivește alături de un cuptor incorporabil pe inox, dar și restul aparatelor din bucătărie trebuie să aibă un design modern și să fie pe o culoarea apropiată.

Plitele pe gaz sunt ceva mai accesibile decât cele electrice sau mixte, dar alegerea finală depinde și de posibilitatea de alimentare sau buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Există plite cu 5 arzătoare, adică există un arzător central mult mia puternic, dar asta presupune că plita va fi și mai mare. Chiar și așa arzătorul mare e puternic, iar dacă nu considerați că nu vă sunt de folos prea multe arzătoare, atunci luați în calcul un model cu arzător Wok (prezintă două inel de ardere).

Acesta e vorba de un aparat accesibil care poate da un plus de eleganță bucătăriei că doar e pe inox.

Păreri pro și contra

Cu această plită puteți spune adio chibriturilor și aprinzătoarelor, plus că e destul de ușor să aprinzi un arzător. Suprafața plitei poate fi curățată destul de ușor pentru că nu e cu nimic mai diferită decât restul. Veți ajunge ușor la orice buton deoarece arzătorul din dreapta-față e cel mic. Sunt și modele cu panou de control frontal, dar nu veți găsi control digital la plitele pe gaz. Plita dispune de Safety Plus, adică are oferă siguranță sporită în utilizare în special când se stinge accidental flacăra.

Arctic ARXG 64124 SX e un aparat electrocasnic modern dar accesibil, care îl puteți avea chiar și în bucătăria voastră. Nu e necesar un buget foarte mare dacă nu sunteți o persoană cu pretenții mari, alături de aceasta se poate alege un cuptor incorporabil simplu. Totuși, eu aș alege unul care să aibă cel puțin ventilator (încălzire uniformă).

Te-ar mai putea interesa