Arctic ARSGW64120SMG, plită pe gaz cu sticlă gri

Plita pe gaz Arctic ARSGW64120SMG e una dintre multele modele cu suprafață netedă realizată din sticlă doar că e pe altă culoare – gri. Culoarea nu are mare importanță, însă dacă aveți un cuptor argintiu, parcă o plită gri s-ar potrivi. Bineînțeles, poate vreți dintr-un alt motiv această culoare și poate că v-ați săturat de plitele de culoarea neagră. Aceasta se curăță ușor, poate ceva mai diferit decât cele clasice care le vedeți la prețuri foarte atractive.

Arzătorul Wok e destul de aproape de voi fiind poziționat pe colț și puteți pune sau îndepărta ușor un vas. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se pune pe blat unde nu va ocupa mult spațiu, ținând cont că sunt plite și cu 5 arzătoare. Și așa nu veți folosi toate arzătoarele și aici mă refer la cele normale, care sunt amplasate în spate. Pe ele puteți pune mâncarea la răcit sau vasele care nu le veți folosi pentru moment. Îmi plac și plitele cu 2 arzătoare doar că diferența de preț nu e foarte mare. Acest brand a dovedit în ultimii ani că poate fi unul competitiv și poate oferi aparate electrocasnice chiar atractive.

Păreri pro și contra

Arzătorul Wok încălzește uniform vasele pentru că mai are un inel de ardere în mijloc. E perfect dacă vreți să frigeți ceva sau aveți de găti mâncare pentru toată familia. Plia p e gaz e soluția accesibilă însă depinde de dotări și materialele folosite. Cea de sus arată așa pentru că are grătare din fontă și suprafața ei e dintr-o sticlă de foarte bună calitate. Parcă butoanele nu se prea asortează însă aceasta e doar o părere și poate vouă vă plac. Prețul e acceptabil dacă luăm în calcul designul și ce oferă concurența, iar voi puteți alege chiar și un cuptor alături de aceasta care poate fi negru, gri sau argintiu.

Arctic ARSGW64120SMG e recomandarea mea și face parte din cea mai nouă serie de plite pe gaz. Îmi plac plitele electrice însă nu oricine poate să folosească una pentru că e nevoie de o priză bună cu tensiune constantă (e recomandat să aveți o singură siguranță pentru cuptor/plită).

Te-ar mai putea interesa