Arctic ARSGN64121S, plită ieftină și neagră

Arctic ARSGN64121S e o alegere bună pentru cei care vor o plită cu alte dimensiuni. Spun asta deoarece panoul de control e în partea dreaptă și nu în față de aceea e mai lată decât altele, deci încape pe un blat cu adâncime mai mică (sau poate vreți să o puneți mai centrată). Plitele pe gaz par să fie cele mai apreciate modele deoarece sunt ieftine și randamentul oferit e pe măsură. Cu alte cuvinte costurile lunare sunt mai reduse decât în cazul plitelor electrice, dar și acelea sunt de mai multe feluri. Întotdeauna să luați un aparat cât mai nou deoarece e mai fiabil și oferă caracteristici tehnice mai bune (chiar și tehnologii).

Dacă nu aveți un buget mare, cel mai bine e să alegeți un aragaz chiar și unul mixt (cuptor electric și plită pe gaz). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Pe partea de alimentare pot spune că ar fi bine să aveți o priză în apropiere chiar dacă e o plită pe gaz, deoarece are aprindere electrică. Aprinderea electrică e integrată adică e suficient să apăsați și să rotiți butonul pentru a folosi un anumit arzător. Din poza de sus se poate observa că are 4 arzătoare și unul e de tip Wok (adică e mai puternic – 3.3 kW).

Are o funcție interesantă numită – Eco Fast (din nume reiasă că oferă un gătit rapid și cu consum redus). E evident că e neagră și fiecare arzător are grătar. Astfel se poate curăța mai ușor și nu mai e nevoie să luați totul jos (ca la aragazuri).

Plusuri: arzător Wok, randament ridicat, arată bine cu suprafață neagră din sticlă, fiabilitate etc.
Minusuri: nu prea are.

Arctic ARSGN64121S e un aparat care necesită incorporare însă spre deosebire de un cuptor, aceasta nu are nevoie de cine știe ce blat. Poate fi pus pe orice blat mai gros și mai mare. Bineînțeles, când alegeți o plită e bine să alegeți și un cuptor, dar se poate lua și după dac nu aveți un buget mare. Cea mai bună alegere e un cuptor electric deoarece încălzește mai uniform și are mai mutle funcții datorită panoului de control care e mai bine dotat.

Te-ar mai putea interesa