Arctic ARSGN64120S, plită incorporabilă ieftină

Plita incorporabilă Arctic ARSGN64120S este un model de plită alimentată de la rețeaua de gaz care arată foarte bine. Poate vreți să știți din ce material e făcută și de aceea vă spun că e făcută din sticlă negră. Normal că beneficiază de aprindere electrică, iar un lucru care nu îl întâlnești la alte modele e Safety Plus care e un sistem de protecție care oprește alimentarea cu gaz atunci când flacăra se stinge.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi beneficiind de un aparat modern care e ușor de montat, folosit și incorporat în blat.
Din imaginea de alături puteți vedea cât de bine arată acest aparat.

Aparat
Aparat

Pe partea de caracteristici acest model nu are un lucru anume cu care să se diferențieze față de alte plite. Are 4 ochiuri alimentate pe gaz (de la rețea sau de la butelie), iar aprinderea e una electrică… motiv pentru care trebuie să o conectați la curent cu un prelungitor sau ceva de genul… dacă nu aveți o priză prin apropiere.

Lucrurile care o să le apreciezi e că vine pe negru, că e dotat cu aprinderea electrică, că are un preț foarte mic și că vine de la un brand bun… oarecum românesc. (Acum Arctic e deținut de o firmă turcească, aceeași care deține și Beko.)
Dacă sunteți o persoană mai mică de statură atunci poate că o să vă încurce butoanele situate lateral.

Concluzia mea legată de acest model e că e unul dintre cele mai ieftine de pe piață, însă nu are arzător pentru vase Wok și nici nu e alimentată electric.
Legat de instalare trebuie precizat că nu e deloc greu de montat, dar dacă nu vă pricepeți atunci poate că ar fi mai bine să lăsați această treabă pe mâna unui specialist. Din fabrică, plita vine reglată pentru alimentare de la rețeaua de gaz și poate că o să fie nevoie să schimbați duzele de la arzătoare. (În mod normal vine cu duze la pachet).

Te-ar mai putea interesa