Arctic ARSG64120S

Arctic ARSG64120S e o plită incorporabilă foarte ieftină alternativă la modele premium cum ar fi Electrolux EGG6343NOR. Chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi → trebuie știut că are numeroase dotări printre care se numără aprinderea electrică și grătarele din oțel. E a treia plită de la Arctic, iar dacă ești în căutarea unui model foarte ieftin cu 4 arzătoare atunci acesta ar fi un model românesc care eu îl recomand.

Poze

Se poate vedea că e de culoare neagră și că grătarul de la arzătoare e de aceeași culoare, ir asta face ca designul electrocasnicului să fie de 5 stele. E realizată din sticlă neagră, deci este vorba despre un material vitroceramic destul de rezistent și folosit des la plite. Datorită culorii sale negre e foarte bună într-o bucătărie modernă ca și configurație și aspect.

Plita de sus
Plita de sus

Specificaţii tehnice

Modelul ARSG64120S are o lungime de 58 centimetri ceea ce face ca o hotă să fie amplasată cu ușurință deasupra. E o plită cu patru arzătoare alimentate pe gaz, iar aprinderea acestora se realizează în mod electric. Materialul din care e făcut plita e unul relativ rezistent, însă grătarele din oțel sunt foarte rezistente. Panoul de comandă e poziționat în lateral, iar din această cauză s-ar putea ca persoanele mai scunde să aibă probleme în utilizarea aparatului.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; fiabilitatea e decentă; garanția aparatului e mare, dar eu cred că nu o să trebuiască să vă folosiți de ea deoarece astfel de aparate sunt foarte rezistente; utilizarea sa nu e deloc complicată, iar asta trebuie mulțumit în principal faptului că vine cu aprindere de tip electrică.
Contra: era bine dacă butoanele erau poziționate frontal și nu lateral.

Concluzie

Plitele incorporabile sunt utile acelora care vor o bucătărie ca la carte, că e vorba despre o bucătărie la casă sau una dintr-un restaurant. Nu e doar aspectuoasă, ci și performantă la gătit datorită ușurinței în utilizare. Nu va trebui să citiți manualul cu instrucțiuni de utilizare, însă dacă vreți să îl folosiți în cunoștință de cauză atunci probabil că ar fi bine să aruncați un ochi peste instrucțiuni.

Lasă un comentariu