Arctic AROSC22130XD, pachet cuptor și plită incorporabilă

Pachetele cu incorporabile vă ajută să economisiți niște bani, iar Arctic AROSC22130XD e unul dintre ele. În acest caz, nu vi se oferă posibilitatea să cumpărați separat aparatele. Ambele modele au un design similar și sunt pe culoarea argintie care e la modă. Pot spune că acestea sunt alternativa perfectă la un aragaz simplu de tip mixt. Cuptorul din imagine e unul electric și e destul de bun pentru că are timer și funcțiile de încălzire standard. Plita are panou pe lateral și nu cred că are importanță poziționarea sa.

Modelele incluse pot fi văzute în poza de mai jos și sunt variante destul de accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul e spațios și se vede dacă deschideți ușa, însă orice preparat va fi pus pe tavă și nu vă veți folosi chiar de tot acel spațiu. Panoul de control e mecanic și funcționalitatea e satisfăcătoare. Aveți patru funcții de încălzire pentru că are dotări nu foarte multe: grill, low-grill, static și încălzire inferioară.

Aparatele acestea au aceleași dimensiuni ca și cele premium, adică care au un preț foarte mare.

Păreri pro și contra

Chiar și numai patru funcții de încălzire sunt perfecte pentru a obține cele mai bune preparate. Interiorul se curăță ușor cu ajutorul funcției de autocurățare numită Aqua Drop Clean, iar voi trebuie să puneți doar un vas cu apă pentru înmuia reziduurile de pe pereții cuptorului, Plita are două grilaje subțiri care sunt realizate din oțel emailat, pe când cele din fontă sunt mai groase și sunt turnate. Nu are mare importanță, până la urmă vă interesează un randament cât mai mare pentru a obține cel mai bun gust pentru acel preparat.

Arctic AROSC22130XD nu costă foarte mult, motiv pentru care ar trebuie să fie prima opțiune de pe listă și nu sunt multe branduri care oferă astfel de variante. Cuptorul se instalează ușor cu puțin ajutor pentru că trebuie să aveți doar coptul necesar pentru instalare și plita poate fi pusă peste acesta pe blat sau în altă parte unde puteți pune hota.

Te-ar mai putea interesa