Arctic AROIM32400X, cuptor ieftin cu touch control

Cuprul incorporabil Arctic AROIM32400X e un model care impresionează la toate capitolele deoarece stă foarte bine la toate capitolele. Acesta pare a fi unul dintre cele mai încăpătoare modele de pe piață deoarece are un volum de 82 litri. Panoul de control e complet digital și poate fi accesat cu ușurință datorită butoanelor touch și informația afișată e destul de mare. Bineînțeles, e mai diferit față de cel clasic și e recomandat să consultați manualul de instrucțiuni.

Nu sunt multe cuptoare ca și acesta, iar designul e unul premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cuptoare pe gaz nu se mai fabrică de ceva tip pentru că nu oferă cele mai bune rezultate și funcțiile de încălzire erau foarte puține. Chiar dacă cel de sus are alimentare electrică, se poate lăuda cu o clasă e eficiență A.

Lipsa butoanelor mecanice nu e un minus, deoarece e prezent un panou de control complet digital. Depinde și ce vă place mai mult, dar în acest caz aveți ceva mai multe funcții care cred că vă vor fi de folos pentru numeroase preparate pe care le știți. Are un ecran LCD și unul LED pentru ca informația să fie mai vizibilă. Programele sunt detaliate în instrucțiunile sale și veți găsi programul potrivit pentru rețeta preferată.

Păreri pro și contra

Are un număr mare de funcții – 12, deci și dotările sunt ceva mai multe. Aș putea spune că discutăm de un aparat premium doar că e vorba de un model foarte accesibil. Chiar dacă la interior e mai spațios decât alte modele, la exterior are aceleași dimensiuni. Sunt corpuri speciale pentru acest tip de aparat și sunt valabile pentru orice model indiferent de brand.

Arctic AROIM32400X se potrivește doar alături de o plită electrică standard sau cu inducție, pentru că ambele au control touch. Ar fi chiar păcat să alegeți un astfel ed cuptor împreună cu una pe gaz, dar depinde și ce vreți să preparați pe ea și randamentul e foarte important. Plita cu inducție costă destul de mult însă oferă numeroase avantaje.

Lasă un comentariu