Arctic AROIM25603X, cuptor electric cu convecție aer fierbinte

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM25603X e unul cu alimentare electrică și din poza de jos se vede că are control complet electronic, iar la interior e prezent ventilatorul care va împrăștia uniform căldura. Rezultatele sunt mult mai bune cu un ventilator integrat, dar și programe sunt foarte importante. La interior puteți alege cum să puneți tăvile sau grătarul. Alături de aceasta puteți alege o plită neagră pe gaz sau electrică (nu trebuie să fie neapărat de la același brand).

Alternative nu prea sunt ținând cont de ce oferă și cum arată, dar puteți lua în calcul variante mai performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arctic AROIM25603X

Alimentarea e complet electrică, dar variante pe gaz nu se mai fabrică deoarece costul e mare și nu oferă nici un avantaj. Clasa de eficiență e bună – A, iar aceasta scoate în evidență consumul de energie. Butoanele senzitive sunt destul de plăcute deoarece ușurează utilizarea sa.

Afișajul e destul de vizibil, iar cu acesta puteți supraveghea mai bine programul de spălare. Dotările sale sunt satisfăcătoare: timer, grill, rotisor, 12 funcții și ventilator. Oferă chiar și funcție de autocurățare catalitică care devină utilă atunci când vreți să curățați mai ușor interiorul său. Pentru că are control touch, e bine să fie însoțit de o funcție de blocare butoane (dacă aveți copii). Puteți obține pizza ca și la oricare alt restaurant.

Aveți la dispoziție două tăvi și grătarul clasic. Numărul și tipul lor nu ar trebuie să fie un motiv pentru care să alegeți un astfel de model.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe cuptoare incorporabile în acest buget, dar nu toate oferă atâtea dotări, programe și control full digital. Adică îi lipsesc butoanele fizice care erau pentru selectarea programelor sau a temperaturii. E atractiv pentru că face parte din noua generație.

Arctic AROIM25603X oferă suficiente motive pentru a-l alege și chiar nu văd de ce nu ați opta pentru acesta. Chiar dacă nu există un pachet promo, aveți posibilitatea să alegeți ce plită și hotă doriți, dar e bine să se asorteze un aparat cu celălalt (design modern și culoare neagră).

Te-ar mai putea interesa