Arctic AROIM24500BC, cuptor incorporabil negru

Arctic AROIM24500BC e un cuptor pentru cei în căutarea unui model electric care să nu consume prea mult curent și care să aibă un grill bun. Poate credeți că Arctic a decis de curând să facă și cuptoare, însă nu e așa deoarece face astfel de electrocasnice de foarte mult timp, însă nu a făcut foarte multe modele.
În opinia mea, acest model e unul premium deoarece dispune de un ventilator care asigură circulația căldurii în interiorul cuptorului. Funcția sau caracteristica se numește Eco Fan.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu care ai zero stres deoarece are funcția Self Clean care te ajută să menții cuptorul curat pe o perioadă îndelungă de timp. Pentru a vă face mai bine o impresie despre cum arată acest aparat am postat alături o imagine.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Pe partea de specificații acest model are grill, tavă de coacere, o capacitate de 65 litri și un consum minim de curent dovedit de clasa A de eficiență energetică. Grillul poate fi utilizat pentru a prepara mâncarea preferată atunci când afară nu e vreme potrivită pentru așa ceva (gândiți-vă cât de bune vor ieși vinetele sau ciupercile făcute pe grătarul acestui aparat electro).
Puterea aparatului e de 3100W, lucru care se transpune într-un consum de curent de 0,88 kW pe oră.

Ce apreciez eu la acest model sunt autocurățarea, Self Care (acea caracteristică despre care am scris că va ține cuptorul mai mult timp curat, însă această caracteristică se folosește de un filtru care trebuie înlocuit la un anumit interval de timp), prezența ventilatorului și prețul deloc mare.
Nu era rău dacă avea o clasă de eficiență energetică și mai bună, dar acest lucru i-ar fi ridicat prețul considerabil.

Deci, dacă vrei un cuptor realizat de români atunci îți recomand acest Arctic. Calitatea sa e una superioară, iar avantajele cuptoarelor electrice spre deosebire de aragazuri reprezintă riscurile mai mici de accidente și mai puține griji, deci în trei cuvine – mai puțin stres.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AROIM24500BC, cuptor incorporabil negru”

  1. Sunt beneficiarul unui cuptor ARCTIC 24500BC de opt luni pregatesc zilnic produse culinare diverse de la paine zilnic, produse din carne diverse, pizza, chiar si tocanite. Il consider un produs exceptional. FELICITARI ARCTIC. are un pret relativ mic si de o calitate impecabila. un consum de energie mic.

Comentariile sunt închise.