Arctic AROIM24500B

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500B vine în momentul de față la pachet cu plita Arctic ARSG64121S și dacă le achiziționezi ca pachet atunci ai o reducere substanțială. Cuptorul AROIM24500B e unul foarte bun și vine ca o alternativă electrică la modelele pe gaz ori la aragazuri. Pachetul de care vorbeam anterior are un preț destul de bun, însă dacă optați doar pentru cuptor, trebuie să știți că un preţ bun Vezi prețul special de azi → și are o garanție caracteristică produselor electro de la Arctic deoarece are o garanție de 3 ani (această garanție poate fi mărită la 5 ani contra sumei de 140 lei, dar puteți să prelungiți garanția și la mai puțin cum ar fi 4 ani).

Poze

Arctic AROIM24500B e pe negru și probabil că din poză observați că are grill și ventilator. Grill-ul vă va ajuta să preparați grătare atunci când afară e vreme urâtă, iar ventilatorul va ajuta ca mâncarea să fie făcută bine. Cuptorul are control mecanic și asta cred că e o dotare utilă acelor persoane care nu sunt familiarizate cu comenzile de tip touch.

Aparatul

Specificaţii tehnice

AROIM24500B vine ca o alternativă electrică la modelele care se alimentează cu gaz și chiar dacă e pe curent trebuie menționat că nu consumă deloc mult curent și de aceea are clasa de eficiență energetică A. Instalarea electrocasnicului nu va fi prea complicată deoarece are o greutate de circa 30 kilograme și asta înseamnă că  două persoane nu vor avea dificultăți în mutarea lui. Culoarea e una neagră și geamul prin care poți observa dacă mâncarea e făcută e unul din sticlă.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul bun și dacă alegi pachetul format din cuptor și plită atunci o să beneficiezi și de o reducere de vreo 100-200 lei; garația e de 3 ani, lucru caracteristic brandului Arctic; vine dotat cu un grătar care are o suprafață mare; ventilatorul e prezent pentru a face ca mâncarea să fie gătită uniform; are numeroase funcții printre care se numără treapta pentru pizza. Iluminarea interioară e și ea prezentă pe aragaz, însă aceasta o găsim în mod standard pe toate cuptoarele incorporabile ori aragazurile.
Contra: nu vine dotat cu rotisor și lipsa butoanelor touch sunt o dotare care îi lipsește.

Concluzie

AROIM24500B ar fi una dintre cele mai ieftine și bune soluții și dacă achiziționezi pachetul atunci ai o reducere de vreo 100 lei ori mai mult. Vine cu două tăvi pentru coacere, iar grătarul e unul combi putând fi folosit pentru grătare ori alte moduri de a prepara mâncarea.

Lasă un comentariu