Arctic AROIM21300C, cuptor incorporabil de 65 litri

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM21300C e o alegere bună chiar dacă nu are un design foarte elegant. Până la urmă e o alegere destul de accesibilă cu caracteristici interesante: volum de 65 litri, ventilator, curățare catalitică, multe funcții etc. În acest buget nu veți găsi ceva mai bun. Bineînțeles e vorba de un cuptor accesibil și mai bun ca acesta nu veți găsi. Se poate observa că are un control clasic cu ecran LCD. Puteți alege și o plită de la acest brand dacă nu aveți alte opțiuni. Îmi plac aparatele electrocasnice pe inox/negru deoarece dau un plus de eleganță. Poate fi o alegere inteligentă dacă nu aveți un brand favorit ori alte preferințe.

Aceste electrocasnice doresc să înlocuiască cele clasice, iar în acest caz, dorește să înlocuiască un aragaz dar e nevoie și de o plită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea e electrică și deci trebuie să aveți o priză în apropiere. Chiar și la modelele cu gaz e nevoie de o alimentare electrică deoarece are aprindere electrică integrată. La aragazuri multe din funcțiile aceste funcții nu se regăsesc pe aragazuri. Indiferent cât aveți bugetul, nu sunt multe alternative ca și acesta.

Puteți găti mult deoarece are o capacitate de 65 litri, consumul e mic deoarece eficiența energetică e A-20%, control mecanic, timer, grill, 8 funcții, ventilator și altele.

Ca și funcții are: iluminare interioară, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu suprafață mare și încălzire inferioară. Ca și accesorii are: 2 tăvi de coacere și raft din sârmă. Puterea sa e de 2400W însă e cea maximă și deci consumul energetic poate varia – 0.88 kW/h.

Plusuri: e destul de puternic, gătește uniform, destule funcții, autocurățare, consum mic și ușor de folosit.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Arctic AROIM21300C e un aparat bun deoarece oferă multe funcții și un plus de funcționalitate comparativ cu altele. Puteți alege ușor programul sau opțiunea dorită, iar dacă nu ați mai avut un astfel de aparat, există și un manual de instrucțiuni. Un astfel de aparat merită încercat în special la un așa preț iar dacă vreți ceva mult mai elegant și mai bine dotat, trebuie să scoateți mai mulți bani dar nu prea are sens.

Te-ar mai putea interesa