Arctic AROIM21300

Acest cuptor incorporabil Arctic AROIM21300 e unul electric (nu necesită alimentare cu gaz) cu grill, afișaj LCD, clasa A și finisaj pe inox. Am ales să scriu despre acesta deoarece vine la un pachet promoțional foarte interesant (cuptor+plită). Pentru ca acest pachet promo să fie accesibil (s-a perceput reducere de circa 150 lei), s-a optat pentru o plită Arctic ARBG64121SX care necesită alimentare cu gaz. Dar se potrivesc perfect în special dacă aveți în bucătărie doar aparate cu finisaj pe culoarea inoxului (combină, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase etc). Deci se adresează celor care vor o bucătărie elegantă, modernă și deci cu care doriți vă impresionați prietenii. O alternativă și mai elegantă e AROIM24500B, dar nu vă oprește nimeni să vă luați cuptorul separat cu o plită vitroceramică și așa vă luați un gând de la butelii. Cuptorul AROIM21300 de la Arctic are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E un cuptor foarte reușit în special că arată bine, e eficient și nu costă chiar așa de mult, dar putea fi mai accesibil. Are clasa A pentru eficiență energetică și deci consumul de curent va fi unul destul de modest (0.88 kWh). Se poate observa din poza de mai sus că are timer (datorită acelui LCD), grill (combi), rotisor și ventilator. Un astfel de model e mult mai mare decât cuptorul unui aragaz. E vorba de o capacitate de 65 de litri și deci e foarte spațios. Pe partea de funcții și programe are 7 programe, iluminare, încălzire superioară și încălzire inferioară. Arctic AROIM21300 vine cu două tăvi pentru coacere. Cât despre acea plită, pot spune că e destul de reușită (în special că are un arzător special Wok).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: garanție 3 ani, arată foarte bine (ușă din sticlă, finisaj inox și ecran LCD cu iluminare albastră), e mai mult decât eficient (are o putere de 2500 W), și poate încălzi atât partea superioară cât și cea inferioară (cred că pot funcționa și combinat).

Minusuri: ar fi fost interesant dacă avea control electronic și nu mecanic.

Concluzie

Arctic AROIM21300 e unul dintre noile cuptoare incorporabile de la acest producător și care merită încercat în special dacă aveți nevoie și de o plită. Ar fi fost interesant dacă exista și un pachet promo cu o plită vitroceramică/electrică. Întradevăr, această variantă e mai costisitoare decât cea clasică (mă refer la un aragaz).

Te-ar mai putea interesa