Arctic AROIG21101, cuptor incorporabil de 60 litri

Arctic AROIG21101 e un cuptor destul de simplu și cu alimentare pe gaz. Deci e ceva mai deosebit, pe când majoritatea sunt electrice. Are un finisaj pe inox iar ușa e neagră cum ar trebui. Mânerul e pe gri ca să se asorteze cu acest cuptor și are o formă confortabilă. Nu are la fel de multe funcții ca și unul electric, de aceea e și normal că nu are control digital. În general, la aparatele cu gaz e prezent un control mecanic deci și timerul e tot mecanic. Din poza de jos se poate observa cam cum arată și cum sunt poziționate acele. Alături de acesta vă recomand o plită pe gaz datorită randamentului.

Prețul său e bun comparativ cu alte modele, dar cele electrice par să fie mai apreciate deoarece oferă un control digital, dar nu toate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

La cuptoarele pe gaz nu prea sunt multe de spus deoarece au doar un control mecanic. Volumul nu e foarte generos cum e la unele dar e suficient – 60 litri (există și mai mari). E nevoie de o alimentare cu gaz pentru acesta iar o astfel de alimentare aduce și un randament pe măsură. Are timer, grill și ventilator. NU orice cuptor are ventilator și mă refer la aragazuri. Acesta poate distribui mai bine căldura din cuptor.

La capitolele funcții și programe are: iluminare, aprindere integrată și termostat. La interior veți găsi raftul din sârmă și tava de coacere. Puterea sa e de 2300 W iar consumul e undeva la 9.9 kW/h.

Plusuri: apreciez că are ventilator, un volum generos, tavă inclusă, arată bine și poate fi folosit cu ușurință.
Minusuri: nu prea are.

Arctic AROIG21101 e un aparat incorporabil reușit și nu uitați să luați și restul de incorporabile, cum ar fi hota și plita. La hotă nu prea sunt multe alternative adică e obligatoriu să luați una pe inox și cu filtru din aluminiu (așa au cele mai noi și eficiente modele, de aceea e recomandat să alegeți așa). La hote e bine să aibă măcar 2 filtre pentru a proteja mai bine motorul sau motoarele.

Te-ar mai putea interesa