Arctic AROIE24300RMGC, cuptor gri cu autocurăţare

Arctic AROIE24300RMGC e un cuptor incorporabil cu alimentare electrică. Acesta e pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate modică, autocurăţare şi eficienţă energetică ok.

Acest cuptor de 66 litri vine la un preţ, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă foarte bine din toate punctele de vedere.
Din poza de alături puteţi vedea că designul e unul plăcut cu un panou de comandă minimal, iar culoarea aparatului e gri. Această culoare face ca aparatul să fie unul care se integrează perfect în orice bucătărie indiferent de culoarea mobilei ori a pereţilor.


Păreri pro şi contra

Aparatul Arctic AROIE24300RMGC e recomandat să fie utilizat în special în scopuri rezidenţiale (adică acasă), iar acest lucru se datorează în special faptului că are o capacitate de 66 litri.
Are multiple funcţii printre care aş aminti grill, coacere, low grill, dezgheţare şi convecţie. Iar ca programe are 7 la număr.
Coacerea e una uniformă prin faptul că acest model dispune de ventilator.
Nu va trebui să vă bateţi capul cu întreţinerea întrucât are autocurăţare catalitică. Acest lucru presupune că aparatul are panou care absoarbe grăsimea.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 59,5×59,4×56,7 ÎxlxA în cm. Şi, greutatea e de 29kg.
Clasa de eficienţă energetică e A, acest lucru garantându-ne un consum electric destul de mic.
Grătarul/grill-ul e unul foarte util în cazul în care vă doriţi să gătiţi ceva rapid atunci când afară n e o vreme prielnică.
Ca accesorii acest aparat e dotat cu tradiţionalul grătar, tava de gătit şi ghidajele (rafturi laterale care sunt 5 la număr)

În opinia mea electrocasnicele Arctic sunt unele de îndelungă folosinţă şi în care te poţi baza. Brandul e unul originar românesc, dar acum e deţinut de cei care deţin şi Beko.
Eu sunt de părere că un astfel de aparat e mult superior celora pe gaz întrucât nu aveţi grija schimbării buteliei, iar mâncarea se coace uniform.
În cuptoarele electrice mâncarea e şi mai sănătoasă deoarece deoarece nu au loc arderi de gaze.

Te-ar mai putea interesa