Arctic AROIE21300RXC, model electric de 66 litri

Pentru cei interesaţi de un aparat modern recomand Arctic AROIE21300RXC întrucât vine cu un consum energetic redus (are clasa A), volum mare de 66 litri şi e realizat din materiale de calitate (inox). Modelul de faţă beneficiază şi de ventilaţie aşa încât mâncarea să se facă uniform.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din punct de vedere aspectiv. Din poza alăturată puteţi vedea că acest model e unul realizat din materiale de calitate (sticlă şi inox).
În imagine se vede şi aspectul clasic cu display mare care e uşor de citit.


Păreri pro şi contra

Un aparat precum Arctic AROIE21300RXC se adresează persoanelor interesate de ceva cu un volum mare. În opinia mea 66 litri sunt mai mult decât suficienţi pentru a găti cantităţi mari de alimente.
Aparatul de faţă are nişte dimensiuni normale de aproximativ 59x59x57 cm.
Aparatul vine cu o mulţime de funcţii pentru gătire printre care aş enumera grill, coacere şi dezgheţare. S-ar putea spune despre aparat că e unul multifuncţional.
Ca programe are 7 la număr, acest lucru însemnând că puteţi găti eficient diverse feluri de mâncare.
Întreţinerea aparatului nu e un procesor complicat deoarece pentru curăţare are caracteristica Aqua Drop Clean care presupune că puteţi curăţa uşor cuptorul prin introducerea unui vas cu apă. De asemenea are şi curăţare catalitică (Self Clean) care presupune că aparatul are panou absorbant pentru grăsime şi vapori.

Un astfel de aparat se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi cu fiabilitate crescută, pe lângă faptul că are eficienţă ok. Despre fiabilitate trebuie spus că e una bună întrucât vorbim despre un brand cu o îndelungă istorie şi o garanţie standard de 2 ani. Dacă se doreşte puteţi extinde garanţia şi la 3-4 ani.
o altă funcţie pe care nu am menţionat-o e cea de iluminare care vă ajută să vedeţi mai bine când e gata mâncarea. De asemenea o să vă ajute destul de mult şi timer-ul deoarece vă anunţă când e gata mâncarea.

Te-ar mai putea interesa