Arctic AROIC21100BH, cuptor incorporabil negru

Arctic face niște cuptoare incorporabile foarte bune, iar un astfel de model e acest Arctic AROIC21100BH. Acesta se poate lăuda cu alimentarea electrică, ușurința în utilizare dar și curățare.
Datorită prețului incredibil de mic eu aș recomanda acest model ca o alternativă la un aragaz deoarece vă scutește de gija gazului sau a buteliei, iar consumul de curent e mic… dovadă o face clasa A de eficiență.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu arată deloc rău și care are foarte multe accesorii și funcții utile. Am pus alături o imagine pentru a vedea mai bine cum se prezintă acest aparat. Puteți vedea că panoul de comandă e format din 3 butoane, lucru care ajută la o utilizare rapidă și simplă.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model e unul de 67 de litri care poate fi comandat mecanic de la un panou care e foarte ușor de utilizat. Un lucru deosebit e prezența ventilatorului care va ajuta ca mâncarea să fie făcută uniform. De obicei aragazurile nu au ventilatoare și de aceea eu recomand acest cuptor.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul, aspectul, că se curăță ușor și consumul mic de curent. Se curăță ușor deoarece are caracteristica Aqua Drop Clean care e un procedeu de curățare foarte simplu. Acest procedeu presupune introducerea încuptor a unui vas cu apă ca mai apoi să activați funcția numită Curățare. Iar, după o jumătate de oră cuptorul poate fi șters cu o cârpă uscată. Poate nu ți se pare ceva special, dar gândește-te că la acest procedeul nu e nevoie să folosești produse chimice de curățare.

În concluzie, dacă vrei un cuptor Arctic ieftin atunci acesta ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult, iar faptul că scapi de gaz e foarte bine. Gazul implică câteva riscuri și știm cu toții că e greu cu butelia atunci când nu ai gaz în localitate. Cu un astfel de aparat nu trebuie să-ți faci griji că nu mai e gaz sau că gazul e rece.

Te-ar mai putea interesa