Arctic ARNGN64127SB, plită pe gaz elegantă

Plitele pe gaz sunt la fel de populare, doar că utilizatorii au pretenții ceva mai mari. Arctic ARNGN64127SB e un model accesibil cu suprafață din sticlă neagră și grilaje pentru fiecare arzător. Acest design e tot mai popular și îl găsim chiar pe variante accesibile. Puteți să vă echipați bucătăria cu un buget foarte mic și să arate ca una modernă. Aceasta se potrivește perfect alături de un cuptor incorporabil negru care e oferit de același brand.

E vorba de un brand cu experiență care oferă aparate fiabile și competitive. Lățimea plitei e puțin mai mare pentru că acum avem un panou de control pe lateral, iar voi puteți opta tot pentru o hotă de 60 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu Safety Plus se oprește gazul la stingerea flăcării, pentru a împiedica o posibilă scurgere de gaz.

Nu e prezent nici un arzător Wok, adică toate arzătoarele au un singur inel de ardere. Chiar și așa plita e suficient de puternică și eficientă. Nu veți simți nevoia unei plite cu randament mai ridicat, iar acum puteți găti mult mai simplu datorită aprinderii electrice integrate (apăsare+rotire).

Păreri pro și contra

E vorba de o plită mare cu 4 arzătoare puternice care sunt poziționate clasic, adică avem arzătoarele normale în partea din spate. Chiar dacă are grătare minimaliste, ele oferă o stabilitate foarte bună vaselor, însă pentru a muta vasul de pe un arzător pe altul, trebuie să-l ridicați. Îmi place că se pot pune vase mari pe arzătoare deoarece e un spațiu generos între arzătoare. Aprinderea electrică e una integrată și nici nu cred ăc mai sunt plite fără această dotare, însă aragazurile nu sunt așa de avansate. De aceea, recomand aparate incorporabile și aveți nevoie de un mobilier special pentru ele.

Arctic ARNGN64127SB are arzătoare cu eficiență ridicată, astfel că oferă un randament foarte bun și un consum redus de gaz. Sticla folosită pentru această plită e una securizată și arată foarte bine în comparație cu suprafața unei plite pe gaz clasice. Bineînțeles, curățarea ei se face diferit și nu cred că va fi o problemă.

Te-ar mai putea interesa