Arctic ARGW64123SX, plită încorporabilă cu arzător Wok

Plita Arctic ARGW64123SX e una de tip incorporabil, iar față de alte modele similare se diferențiază cu faptul că are arzător Wok și aprindere integrată.
Prin intermediul acestui scurt review doresc să scot în evidență principalele aspecte pozitive ale aparatului așa încât să-l achiziționați în cunoștință de cauză.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la numărul 1 la nivel mondial. Din poza de alături se poate vedea că are culoare inox, acest lucru fiind avantajos deoarece se va potrivi cu orice culoare.

Păreri pro și contra

O plită precum Arctic ARGW64123SX se va dovedi mai mult decât suficientă chiar și pentru cei mai pretențioși deoarece nu doar că arată bine, dar are multe lucruri utile integrate. Printre acestea aș menționa aprinderea automată care face să nu fie necesară folosirea unei brichete și arzătorul wok care permite folosirea unor vase speciale.
Ca mecanism de siguranță are Safety Plus, adică închide alimentarea cu gaz în cazul în care se stinge flacăra.

  • Aprinderea e una automată, adică nu e nevoie de chibrit și nici de un buton suplimentar
  • Are arzător tip Wok pentru vase speciale cu fund bombat
  • E un aparat sigur deoarece oprește alimentarea în caz de stingere a flăcării
  • Butoanele sunt poziționate lateral

Per ansamblu, această plită e pentru acele persoane care nu vor prea multe aparate care să consume curent (cu mențiunea că trebuie băgat în priză pentru a face scânteie). Nu e necesar un branșament special, putând fi utilizată și alături de o butelie.
Plitele electrice au marele avantaj că pot găti cu undeva la 50% mai rapid deoarece optimizează distribuția căldurii, însă și costul de achiziție al acestora e mult mai mare.

Te-ar mai putea interesa