Arctic ARDCG32210SX

Plita incorporabilă Arctic ARDCG32210SX (seria Domino) e una dintre cele mai ieftine plite de pe piață deoarece are doar două arzătoare și e pe gaz. Se adresează celor care nu gătesc mult sau aproape deloc sau poate că nu au un mobilier de bucătărie prea mare. Datorită formei sale poate fi instalată fie pe verticală fie pe orizontală, după cum e mai bine. Însă pe verticală ocupă mai puțin spațiu iar butoanele sunt mai la îndemână. Finisajul pe inox îi dă un plus de eleganță, iar alimentare cu gaz îi dă un plus de randament. Bineînțeles aici am comparat-o cu cele electrice, care nu oferă un randament prea ridicat și sunt ceva mai scumpe. E oferită de un producător bun, adică cu experiență, motiv pentru care nu văd de ce nu ați alege acest model. ARDCG32210SX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are doar două arzătoare: unul mic și unul normal. Ambele sunt alimentate cu gaz, deci aveți nevoie de o butelie în apropiere dar și de alimentare electrică. Spun asta deoarece toate plitele vin cu aprindere electrică și nu e vorba de una oarecare, ci de una integrată. Adică, aprinderea arzătorului se face prin apăsare și rotire. E bine să aveți o priză în apropierea zonei unde veți instala plita. Dacă nu ați mai avut un așa electrocasnic, trebuie să știți că în manualul său e specificată o zone de incorporare (nișă) care nu e aceeași cu dimensiunile plitei (cele ale părții superioare).

Arctic Domino ARDCG32210SX e dotată cu siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz atunci când se stinge flacăra. E o dotare care o întâlnim la toate plitele dar și la aragazurile mai noi. Are un grătar din oțel care oferă o durabilitate îndelungată, dar pentru cei care gătesc mul, le recomand o plită mai mare cu grătar din fontă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț destul de atractiv, aprindere integrată care ușurează munca în bucătărie (veți aprinde doar cu o singură mână), compactă și eficientă.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez deoarece e ieftină și se adresează celor care nu folosesc des plitele.

Concluzie

Arctic ARDCG32210SX e un aparat care necesită incorporare, deci dacă nu vă pricepeți să o instalați, ar trebui să apelați la cineva care știe să instaleze așa ceva. Având în vedere prețul, nu sunt multe alternative deoarece nu sunt mulți producători care oferă plite cu 2 arzătoare.

Te-ar mai putea interesa