Arctic ARDCE32200X

Arctic ARDCE32200X e o plită cu design Domino pentru o bucătărie de vară sau pentru cei care nu prea gătesc. Vine cu două ochiuri care sunt alimentate electric și nici nu costă prea mult în condițiile în care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». pe acești bani primim un produs marca Arctic cu o fiabilitate peste medie, iar garanție minimă de 3 ani ne demonstrează acest lucru. E aparatul perfect dacă vreți să mergeți cu mașina undeva într-un camping și o să aveți curent, dacă mergeți la o cabană, ori pentru o bucătărie mică.

Poze

Se poate vedea că e un aparat de culoare inox deloc mare care are următoarele dimensiuni 7.5 x 28.8 x 51 (înălțime x lungime x adâncime) în centimetri. Ajungi ușor la butoane deoarece sunt poziționate frontal și fiind vorba despre doar două butoane nu ai ce să încurci.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Plita aceasta are o putere de 2500W care e distribuită celor două zone. Are un arzător mic și unul mare care pot fi controlate de de la panoul de comandă poziționat frontal. După cum scriam mai sus, e de culoare inox, iar materialul din care e făcut e unul foarte calitativ… după cum ne-am obișnuit de la Arctic.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul exemplar de mic; garanția standard e de 3 ani și poate fi mărită la 5 cu vreo 40 de lei; brandul e unul românesc care face doar produse calitative și asta ne spune câte ceva și despre aparat; culoarea e una plăcută; e compact și de aceea poate fi poziționat cu ușurință acolo unde doriți; nu are grătare și din această cauză nu o să aveți prea mult de șters de praf.
Contra: are doar două arzătoare, dar cred că din acest motiv o achiziționați.

Concluzie

Arctic Domino ARDCE32200X e o plită incorporabilă utilă celora care nu gătesc mult ori pentru o bucătărie de vară. Față de alte modele aceasta e una portabilă datorită dimensiunilor compacte și asta ar fi unul dintre atuurile sale. Deci, dacă aveți o cabană și vreți să stați acolo peste vară atunci acest electrocasnic ar trebui să-l luați cu dvs., dar să vă asigurați că aveți o priză pentru a o putea alimenta.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu