Arctic AR60290+, frigider de 151 cm

Dacă sunteţi interesaţi de una aparat aspectiv şi minimalist în funcţionare atunci trebuie să vă recomand Arctic AR60290+ care-i un frigorific de tipul frigider cu o uşă.

Modelul de faţă e unul disonibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat calitativ şi care nu costă mult. Poate fi amplasat aşa încât să nu vă încurce, iar caracteristica de uşi reversibile e un alt avantaj (permite montarea uşilor înspre ce parte doriţi).
Din poza alăturată puteţi vedea că are un design minimal, iar ind această cauză va tree ca neobservat în bucătăria dvs.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic AR60290+ e unul cu consum redus de electricitate, motiv pentru care a primit eticheta A+. Pe an consumă 136 kWh, ceea ce e foarte puţin. Acest consum redus de electricitate se datorează faptului că are un volum mai redus şi nu are partea de congelator.
Dimensiunile sale sunt unele ok, mai exact vorbim despre 151x60x60 ÎxlxA cm. În felul acesta aparatul va încăpea şi în spaţii mai joase.
Nivelul de zgomot e unul ok, mai exact este de 42 decibeli. În felul acesta beneficiem de un aparat care nu ne va deranja atunci când dorim să ne odihnim.
Pe uşă pot fi aşezate sticle mari deoarece are un raft special poziţionat pe aceasta. Poartă denumirea de funcţie XXl Bottle.
Rafturile frigiderului sunt unele fabricate din sticlă cu o rezistenţă ridicată, facilitate numitî rafturi Safety Glass.
Pentru a putea vedea alimentele de la interior acest model beneficiază de lumină interioară.

Modelul de faţă e unul avansat tehnologic, iar din această cauză avem facturi mici la curent şi facilităţi utile.
Brandul Arctic e unul prezent pe piaţă de mulţi ani, iar acum aparţine de ce icare au în portofoliu şi Beko.
În ziua de azi astfel de frigorifice sunt foarte populare întrucât multe persoane nu au nevoie de o capacitate prea mare, ci de aparate scunde şi fără partea de congelator.

Te-ar mai putea interesa