Arctic APLWD85126WST, model elegant cu tehnologie bluetooth

Mașina de spălat din imaginea de jos se numește Arctic APLWD85126WST și pare a fi un model din segmentul premium, nu doar pentru că are un design diferit, ci pentru că oferă și niște caracteristici speciale. Oferă conectivitate bluetooth și HomeWhiz pentru a controla aparatul prin intermediul telefonului mobil. Pe viitor s-ar putea să vedem mai multe astfel de aparate, iar telefonul poate deveni o telecomandă universală pentru toate acestea. Bineînțeles, distanța de control nu e la fel de mare ca și în cazul tehnologiei WiFi.

Are un preț ușor piperat pentru că are uscător incorporat cu capacitate ceva mai mică decât cea de spălare. Oricum, nu prea are concurență în acest buget și chiar o recomand pentru ă e un brand popular și oferă cam ce aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea maximă de spălare e de 8 kg și aceasta variază în funcție de selecții, anumiți parametrii diferă de la un program la altul. Consumul anual de energie rămâne scăzut și în cazul acestui aparat însă partea de uscare tot are un consum ceva mai mare pentru că e vorba de condensare. Pompa de căldură e prezentă doar la uscătoarele clasice.

Păreri pro și contra

Avem suficiente programe de spălare – 15, pentru ca voi să alegeți pe cel potrivit și să aveți rezultate grozave. Aveți o funcție cu abur pentru reducerea cutelor, astfel că nu prea mai aveți ce să călcați ulterior. Programele rapide sunt și ele prezente (uscare rapidă cu 1 kg) iar dacă vreți să purtați cămașa preferată și ziua următoare, puteți să o faceți cu aparatul de sus. Chiar dacă sunteți o persoană alergică, avem un program în acest sens și aveți toate informații pe panoul de control pentru a identifica ușor programul (la unele mașini sunt doar pictograme).

Arctic APLWD85126WST nu e foarte compactă și nici nu putea fi cu uscător integrat. Mă refer la faptul că are o adâncime de 59 cm, iar restul dimensiunilor sunt la fel. Avem un motor nou fiabil, eficient și performant numit Inverter. Acesta reprezintă o dotare standard și nu mai e una specială cum a fost în anii precedenți.

Te-ar mai putea interesa