Arctic APLWD74126WST, maşină cu uscător şi caracteristică HomeWhiz

Arctic APLWD74126WST e o maşină de spălat rufe cu uscător integrat şi facilităţi smart (HomeWhiz prin bluetooth). În opinia nea acest model e suficient pentru 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 7kg la spălare şi 4 la uscare.
E un aparat la nivelul anului acesta deoarece e dotat cu motor Inverter şi ceva similar Fuzzy Logic numit sistem electronic de reglare a consumului de apă.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care nu ocupă mult loc (nu e slim,dar are nişte dimensiuni destul de compacte de 50x60x84 axlxî cm) şi care are grijă de resurse n sensul că nu consumă prea mult.


Păreri pro şi contra

Consumul energetic al Arctic APLWD74126WST e de 1134 kWh pe an motiv pentru care-i este atribuită clasa B de eficienţă energetică. Trebuie ştiut că acest consum e unul combinat între cel al maşinii şi al uscătorului.
Pe lângă programele standard are şi program rapid de 14 minute util în cazul în care doriţi să spălaţi o cantitate redusă de haine ori care nu sunt aşa de murdare. Ar mai trebui precizat că se pot adăuga programe suplimentare prin HomeWiz întrucât, după cum am scris mai sus, aparatul e unul smart. Ceva similar programului rapid e funcţia Rapid+ care reduce cu până la 55 procente durata de spălare în funcţie de anumite lucruri (programul selectat, tipul ţesăturii).
Nu este un aparat gălăgios, nivelul de zgomot la spălare e 58 dB, la uscare e 64 şi la centrifugare e 75. Are şi funcţie „silent mode” care presupune că programul de spălare va rula cât mai silenţios posibil aşa încât să nu deranjeze pe cei care se odihnesc.
Ca şi la alte modele şi la acesta avem posibilitatea spălării şi uscării rapide aşa încât hainele să fie gata de purtat. Programul se numeşte „spălare/uscare rapidă 1kg” şi durează 60 minute. Trebuie să vă atenţionez că acest program e pentru hainele care nu sunt prea murdare, în special tricouri şi cămăşi.

Lasă un comentariu