Arctic APL81232XLW3, model premium cu 8kg și clasa A+++

Mașina de spălat Arctic APL81232XLW3 e una cu încărcare orizontală (model standard) care e perfect pentru acasă, dar și pentru pensiuni întrucât vine cu o capacitate mare de 8kg și cu clasa A+++ de eficiență energetică. Vine și cu caracteristici similare Fuzzy Logic care ajută la economisirea resurselor, acestea purtând numele de Smart Sensor, Aqua Safe, sistem electronic de ajustare a cantității de apă și altele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un electrocasnic cu fiabilitate bună și care se prezintă bine aspectiv cât și funcțional.
Din poza de alături puteți vedea că acest aparat e unul cu un panou de comandă modern (cu ecran mare), dar care un număr redus de butoane așa încât să fie cât mai ușor de folosit de către oricine.


Avantaje

Modelul Arctic APL81232XLW3 e unul al anului 2018, iar din această cauză înglobează o multitudine de funcții și tehnologii. Am amintit câteva în paragraful introductiv, iar pe lângă acestea ar mai fi Eco Heater, designul S Shape și Aqua Surf… printre multe altele.
Smart Sensors împreună cu alte tehnologii echivalează cu Fuzzy Logic. În cazul nostru, tehnologia amintită anterior presupune că aparatul are 4 senzori cu care detectează diferiți parametri, iar în funcție de aceștia asigură un consum optim de resurse.
Eco Heater are legătură cu rezistența, mai exact presupune că aparatul are rezistența acoperită cu nichel care asigură o durabilitate de 100 ori mai mare decât cele standard.

Dezavantaje

Nu era rău dacă ar fi avut o garanție standard de 3 ani și dacă rotațiile erau de 1400. Acest ultim lucru ar fi presupus că rufele ar fi fost stoarse mai bine.

Concluzii

Dacă doriți o mașină de spălat rufe care să nu coste mult, iar în timp să vă scoateți banii pe ea atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. E un model de top de la un brand românesc care e deținut de aceeași care dețin și Beko.

Te-ar mai putea interesa