Arctic APL81223XLW3, maşină 8kg cu clasa A3+

Pentru persoanele interesate de un aparat modern care să spele o cantitate de maxim 8kg rufe recomand modelul Arctic APL81223XLW3. E unul cu un consum energetic mic şi cu motor tip inverter.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care poate spăla mai multe tiprui de ţesături mulţumită celor 15 programe de spălare.


Păreri pro şi contra

Arctic APL81223XLW3 e un aparat care anual consumă 175 kWh, motiv pentru care are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Dimensiunile sale sunt unele ok de 55x60x84 axlxî cm. Pentru amplasarea sa vor fi necesare două persoane deoarece are o greutate de 68kg.
Pentru a reduce nivelul de zgomot acest aparat are o construcţie box in box. Variantele anterioare aveau pereţi în formă de S.
Capacitatea de spălare de 8kg o face o maşină potrivită pentru o familie formată din 3-4 persoane… poate şi mai mult.
Durabilitatea aparatului nu e dată deoar de motorul invertor, ci şi de alte componente precum rezistenţa Eco Heater care e acoperită de un strat de
nichel. În felul acesta e de 100 ori mai rezistentă.
Pe lângă cele 15 programe acest aparat are şi program rapid de 14 minute. Are şi program antialergic cu extrasteam în cazul în care sunteţi o persoană sensibilă ori vreţi ca spălarea să se realizeze în profunzime. Utilizarea ExtraSteam presupune că la începutul programului se foloseşte abur pentru curăţarea în profunzime.
Pentru o mai uşoară descărcare sau încărcare uşa aparatului are un unghi de deschidere de 170 grade.
Maşina realizează şi economie de detergent prin faptul că vine cu Eco Dose care presupune o dozare optimă prin dizolvare mai uşoară.

De final pot spune că acest model e unul numai bun pentru o familie medie, iar fiabilitatea e unul dintre atuurile aparatelor de la Arctic. Brandul e unul fost românesc care acum e deţinut de cei care deţin şi Beko. Din această cauză multe dintre tehnologii similare sunt prezente la ambele branduri.

Te-ar mai putea interesa