Arctic APL81223XLW3, maşină 8kg cu clasa A3+

Pentru persoanele interesate de un aparat modern care să spele o cantitate de maxim 8kg rufe recomand modelul Arctic APL81223XLW3. E unul cu un consum energetic mic şi cu motor tip inverter.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care poate spăla mai multe tiprui de ţesături mulţumită celor 15 programe de spălare.


Păreri pro şi contra

Arctic APL81223XLW3 e un aparat care anual consumă 175 kWh, motiv pentru care are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Dimensiunile sale sunt unele ok de 55x60x84 axlxî cm. Pentru amplasarea sa vor fi necesare două persoane deoarece are o greutate de 68kg.
Pentru a reduce nivelul de zgomot acest aparat are o construcţie box in box. Variantele anterioare aveau pereţi în formă de S.
Capacitatea de spălare de 8kg o face o maşină potrivită pentru o familie formată din 3-4 persoane… poate şi mai mult.
Durabilitatea aparatului nu e dată deoar de motorul invertor, ci şi de alte componente precum rezistenţa Eco Heater care e acoperită de un strat de
nichel. În felul acesta e de 100 ori mai rezistentă.
Pe lângă cele 15 programe acest aparat are şi program rapid de 14 minute. Are şi program antialergic cu extrasteam în cazul în care sunteţi o persoană sensibilă ori vreţi ca spălarea să se realizeze în profunzime. Utilizarea ExtraSteam presupune că la începutul programului se foloseşte abur pentru curăţarea în profunzime.
Pentru o mai uşoară descărcare sau încărcare uşa aparatului are un unghi de deschidere de 170 grade.
Maşina realizează şi economie de detergent prin faptul că vine cu Eco Dose care presupune o dozare optimă prin dizolvare mai uşoară.

De final pot spune că acest model e unul numai bun pentru o familie medie, iar fiabilitatea e unul dintre atuurile aparatelor de la Arctic. Brandul e unul fost românesc care acum e deţinut de cei care deţin şi Beko. Din această cauză multe dintre tehnologii similare sunt prezente la ambele branduri.

Lasă un comentariu