Arctic APL81222XLW3, model clasa A3+ de 8kg

Arctic APL81222XLW3 e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de încărcare mare de 8 kilograme și eficiență energetică foarte bună. În ciuda faptului că are foarte multe caracteristici și că are o capacitate mare acest aparat e unul compact (slim), iar din această cauză nu ocupă mult spațiu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care ne ajută să economisim la întreținere. Dacă vă interesează ceva similar dar cu o capacitate mai mică atunci ar trebui să vă orientați înspre acest model.


Avantaje

Modelul APL81222XLW3 de la Arctic e unul adresat familiilor mari ori celora interesați de una aparat care să spele multe rufe la o pensiune sau ceva de genul.
Vine cu o mulțime de sisteme printre care se numără cel electronic de ajustare a cantității de apă. În acest fel aportul de apă e ajustat electronic în funcție de cantitate și tip de rufe.
Are Eco Dose – o altă facilitate utilă care presupune că detergentul e dozat perfect pentru utilizarea eficeintă a detergentului lichid.
Nu e un aparat gălăgios având design S-Shape care presupune că pereții laterali sunt așa realizați încât nivelul de vibrații să fie unul minimal.
Rezistența e una de tipul Eco Heater care o face de până la 100 ori mai durabilă întrucât e acoperită de un strat de nichel.
Are ceva similar Fuzzy Logic, dar în cazul Arctic poartă numele de Smart Sensors. Acest lucru presupune că aparatul e unul dotat cu senzori care detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta e adaptat consumul de curent, apă și detergent.

Dezavantaje

Din păcate nu e un aparat smart, în sensul că nu poate fi integrat într-un ansamblu smart home.

Verdict

Dacă vă interesează un aparat cu o capacitate mare de încărcare, dar care să nu consume mult curent ori să ocupe prea mult loc vă recomand modelul Arctic APL81222XLW3.
Încărcarea aparatului cu rufe nu e un proces prea complicat, mai mult cu cât aparatul are o ușă XL

Lasă un comentariu