Arctic APL81222XLW3, model clasa A3+ de 8kg

Arctic APL81222XLW3 e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de încărcare mare de 8 kilograme și eficiență energetică foarte bună. În ciuda faptului că are foarte multe caracteristici și că are o capacitate mare acest aparat e unul compact (slim), iar din această cauză nu ocupă mult spațiu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care ne ajută să economisim la întreținere. Dacă vă interesează ceva similar dar cu o capacitate mai mică atunci ar trebui să vă orientați înspre acest model.


Avantaje

Modelul APL81222XLW3 de la Arctic e unul adresat familiilor mari ori celora interesați de una aparat care să spele multe rufe la o pensiune sau ceva de genul.
Vine cu o mulțime de sisteme printre care se numără cel electronic de ajustare a cantității de apă. În acest fel aportul de apă e ajustat electronic în funcție de cantitate și tip de rufe.
Are Eco Dose – o altă facilitate utilă care presupune că detergentul e dozat perfect pentru utilizarea eficeintă a detergentului lichid.
Nu e un aparat gălăgios având design S-Shape care presupune că pereții laterali sunt așa realizați încât nivelul de vibrații să fie unul minimal.
Rezistența e una de tipul Eco Heater care o face de până la 100 ori mai durabilă întrucât e acoperită de un strat de nichel.
Are ceva similar Fuzzy Logic, dar în cazul Arctic poartă numele de Smart Sensors. Acest lucru presupune că aparatul e unul dotat cu senzori care detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta e adaptat consumul de curent, apă și detergent.

Dezavantaje

Din păcate nu e un aparat smart, în sensul că nu poate fi integrat într-un ansamblu smart home.

Verdict

Dacă vă interesează un aparat cu o capacitate mare de încărcare, dar care să nu consume mult curent ori să ocupe prea mult loc vă recomand modelul Arctic APL81222XLW3.
Încărcarea aparatului cu rufe nu e un proces prea complicat, mai mult cu cât aparatul are o ușă XL

Te-ar mai putea interesa