Arctic APL81222XLAB, mașină de spălat rufe cu Smart Sensors

Mașina de spălat rufe Arctic APL81222XLAB e cea mai performantă alegere care o puteți face de la acest brand și care se poate sorta cu restul aparatelor din bucătărie (dacă sunt pe inox ori pe negru). Nu puteți lua o mașină de spălat rufe pe alb dacă restul aparatelor sunt pe altă culoare, dar depinde și unde o veți pune. Bineînțeles, veți alege o variantă pe alb dacă o veți pune în baie și va fi ceva mai vizibilă. Mai sunt și modele cu încărcare superioară care sunt destul de înguste, dar eu aș prefera un model Slim cu încărcare frontală.

Are un preț competitiv ținând cont de concurență și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele de dimensiuni generoase ocupă spațiu dar aveți de ales între un aparat performant și unul Slim. Nu puteți avea un model compact care să spele foarte mult, doar că în fiecare an dimensiunile sunt tot mai reduse sau se oferă ceva în plus.

Ușa acestui model are o deschidere largă și diametrul ei e generos pentru  putea încărca mai ușor aparatul – XL Door. E destul de silențioasă, are două sisteme care optimizează consumul de detergent (Eco Dose și Flow Control), senzorii inteligenți redus consumul de resurse în funcție de încărcătură.

Păreri pro și contra

Pornirea programului de spălare poate fi amânată, dar mai sunt și alte funcții care pot fi alese. Panoul de control e în limba română, astfel că-l veți folosi cu ușurință dar merită să consultați manualul de instrucțiuni care vă oferă informații suplimentare despre programele de spălare (cantitate, centrifugare și timp de spălare). Consumul e foarte scăzut la acest model și nu merită să alegeți un model mai accesibil dacă nu are tot clasă de eficiență energetică de tip A+++.

Mașina de spălat Arctic APL81222XLAB e varianta de 8kg, dar există și una Slim cu capacitate maximă de încărcare de 7kg. Rezultatele sunt foarte bune dacă alegeți programul și setările corespunzătoare. Panoul de control e mai plăcut datorită suprafeței negru-lucioase deoarece informațiile sunt vizibile.

Te-ar mai putea interesa