Arctic APL81023XLW0, mașină de spălat cu ExtraSteam

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este Arctic APL81023XLW0 care are o capacitate de spălare bună și stoarce decent. Poate că nu excelează la cele mai multe capitole însă nu putem fi foarte pretențioși în acest preț. Observ cea mai bună eficiență energetică pe acesta și consumul redus se vede pe factura de energie. Motorul de pe această mașină de spălat e unul foarte eficient, silențios și e destul de popular, fiind prezent pe multe mașini de la acest brand – Silent Inverter.

Designul alb al acestui aparat e unul foarte plăcut și puteți să o montați în bucătărie sub blat dacă aveți spațiu. Se poate alege un serviciu de montaj al acestui aparat dacă nu vă pricepeți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile speciale diferă de la o generație la alta, iar la varianta de sus sunt chiar numeroase: motor Silent Inverter, ExtraSteam, Aqua Surf (spălare mai delicată a rufelor datorită paletelor și formei cuvei), Eco Heater (rezistență protejată cu nichel). Funcția specială Add-in e tot mai populară la aceste aparate și permite adăugarea de articole uitate la începutul programului. Bineînțeles, fiecare producător își numește altfel anumite programe dar rolul lor poate fi același.

Păreri pro și contra

Vă oferă un număr generos de programe – 15, pentru a putea sorta rufele și obține rezultatele dorite. Puteți scăpa de cutele de pe rufe cu ajutorul aburului puternic, acesta fiind oferit de tehnologia ExtraSteam care am menționat-o anterior. Tamburul poate fi curățat cu ajutorul aburului – ExtraSteam. Se poate amâna pornirea cu până la 24 de ore dacă nu aveți timp pentru acest aparat, poate că nu vreți să deranjați somnul cuiva sau poate că nu vreți să-l lăsați nesupravegheat.

Arctic APL81023XLW0 stoarce decent însă capacitatea diferă în funcție de selecția făcută. Mașinile cu încărcare frontală sunt cele mai populare deoarece pot fi montate în diverse locuri și nu sunt atât de înalte ca și cele cu încărcare verticală. Acelea au lățime de 40 cm și sunt destinate pentru spații foarte înguste și nu mai trebuie să vă aplecați la ea, panoul de control fiind sus.

Te-ar mai putea interesa