Arctic APL81022BDW0, mașină de spălat cu senzori Smart

Mașina de spălat rufe numită Arctic APL81022BDW0 e echipată cu senzori inteligență care ajustează programele de spălare în funcție de încărcătură, rezultatele nu vor fi afectate și va fi un consum redus de resurse. Mai precis sunt senzori pentru a regla temperatura, nivelul de spumă, tensiunea de alimentare, viteza motorului la spălare și centrifugare. Observăm că această mașină are mai multe programe de spălare, dar și funcții care le puteți alege pentru programele de spălare.

Modelul acesta are panou de control nou că doar face parte din noua generație și îmi place cum e realizat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat electrocasnic are cea mai bună clasă de eficiență energetică de pe piață – A+++, pentru că are un consum anual foarte mic. Chiar și restul claselor de eficiență sunt bune pentru că are specificații tehnice bune.

Stă bine la capitolul funcționalitate pentru că avem amânare pornire, sistem electronic de control al balansului, ecran LED cu afișare timp rămas, blocare interfață (ca să nu apese copiii pe butoane în timpul funcționării). Chiar dacă e mai mare decât altele, e așa pentru că are o capacitate generoasă de spălare și poate fi instalată fără probleme sub blat ca alte aparate standard.

Păreri pro și contra

Programele mai numeroase sunt perfecte pentru cei care vor să spele diferențiat, adică vor să sorteze mai bine rufele. Interfața e una mecanică, dar aveți și un afișaj digital pentru care se vede timpul rămas. Se văd chiar și setările alese de program dar voi le puteți personaliza în funcție de preferințe (temperatură și centrifugare). Arată bine pentru acest buget și încap destul de multe în ea, iar ușa sa se deschide suficient pentru a ușura încărcarea.

Arctic APL81022BDW0 are o funcție de amânare pornire în cazul în care nu aveți timp pentru ea sau nu vreți să deranjați pe cineva. Nu e chiar cea mai silențioasă din segment, dar spală bine pentru ce tehnologii automate are incorporate. Acest brand e destul de experimentat în domeniul electrocasnicelor, sper ca pe viitor să vedem și soluții de top.

Te-ar mai putea interesa