Arctic APL81012BDW3, mașină de spălat rufe de 8 kg

Mașina de spălat rufe de 8 kg numită Arctic APL81012BDW3 face parte din noua generație care are un nume diferit. Veți observa că sunt multe modele care au fost lansate alături de acesta și fiecare are alte specificații tehnice. Acest model iasă mai bine în evidență decât altele în același buget deoarece are o capacitate de încărcare mare, consumă foarte puțină energie – A+++, stoarce bine – 1000 RPM, Eco Dose (dozare optimă a detergentului), senzori Smart (pentru a spăla în condiții optime), Flow Control (economisire de detergent), multe program de spălare etc.

Mașina de spălat de mai jos chiar e performantă și sunt puține astfel de mașini în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O astfel de mașină de spălat poate fi pusă aproape oriunde datorită dimensiunilor sale doar că nu e foarte compactă. Sunt și variante ceva mai compacte, adică cu adâncime sub 45 cm, doar că nu pot spăla chiar atât de mult. Din câte am văzut și din părerile altor posesori, modelele cu design clasic sunt ceva mai fiabile. Sunt acceptabile și cele Slim dacă sunt oferite de un brand experimentat, dacă nu aveți posibilitatea sau spațiul necesar.

Un model mare oferă și ceva mai multe tehnologii, iar cele peste 1500 de lei au o adâncime de cel puțin 50 cm. Îmi plac și cele cu uscător incorporat doar că nu pot usca o cantitate mare de rufe. Un uscător de rufe chiar e un ajutor de luat în considerare dacă stați la bloc sau nu aveți timp pentru rufe.

Păreri pro și contra

E foarte important să alegeți un aparat cât mai eficient că doar vreți să-l folosiți pentru o perioadă îndelungată, iar brandul e și el important. Panoul de control arată foarte bine datorită butonului argintiu care se asortează cu ușa aparatului. Un minus ar fi lipsa unui afișaj digital care face informațiile ceva mia vizibile datorită fundalului iluminat (LCD) sau fundalului negru (LED).

Arctic APL81012BDW3 poate fi folosită cu ușurință deoarece are informații în limba română dar e bine să consultați panoul de control pentru mai multe informații despre programe sau aparat. Merită să o alegeți dacă aveți posibilitatea să prindeți o promoție.

Te-ar mai putea interesa