Arctic APL71224XLAB, model slim de culoare antracit

Maşina de spălat rufe Arctic APL71224XLAB e una modernă pentru persoane interesate de ceva economic şi care să nu ocupe prea mult loc. Are clasa A+++ de eficeinţă energetică şi e compactă deoarece are dimensiunile de 49x60x84 axlxî cm (datorită adâncimii de 49 centimetri e considerată ca fiind un model slim).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi primim un aparat modern cu o multitudine de facilităţi utile. Printre aceste facilităţi aş aminti motorul tip inverter, Add-In, uşa mare şi altele.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic APL71224XLAB e foarte economic deoarece consumă puţin curent. Are clasa A3+ cu un consum de 173 kWh.
Are numeroase programe printre care se numără şi cel rapid de 14 minute. Programul rapid se adresează celora care au de spălat o cantitate redusă de rufe care nu sunt chiar aşa de murdare. Suplimentar aparatul are funcţia Rapid+ care presupune reducerea duratei unor programe cu 50%.
Capacitatea de 7kg face aparatul numai bun pentru o familie de 3-4 persoane care spală la intervale regulate.
Nivelul de zgomot e unul bun, la spălare fiind de 54 dB, iar la centrifugare de 74.
Pentru ca încărcarea şi descărcarea să fie un proces cât mai uşor acest model are uşă de diametru mare numită XL Door. Diametrul acesteia e de 34 centimetri. Un alt lucru util la uşă e că se deschide la 170 grade.
Motorul e unul de tipul Silent Inverter, adică are durabilitate ridicată, e eficient energetic şi silenţios.
Pentru ca rufele să fie stoarse bine acest model are o turaţie maximă de 1200 rotaţii.
Are ceva similar Fuzzy Logic care presupune existenţa unui sistem electronic de reglare a consumului de apă. În felul acesta se va folosi mai puţin curent, iar performanţele de spălare vor fi mai bune.
Utilizarea aparatului nu e deloc complicată deoarece în acest sens are un panou de comandă uşor de citit.

Te-ar mai putea interesa