Arctic APL71222XLAB, mașină de spălat rufe cu XL Door

Mașina de spălat rufe Arctic APL71222XLAB e una dintre puținele modele de la acest brand care sunt pe antracit și cu ușă ceva mai mare în diametru – XL Door. Mi se pare normal ca o mașină de spălat cu capacitate de spălare mare să aibă o ușă cu diametru de 34 cm, că doar un aparat nou trebuie să vă ușureze viața. Culoarea e una destul de rară și se potrivește perfect alături de alte aparate care pot fi pe inox, că doar până la urmă vreți ca aparatul să se asorteze cu restul. Chiar și panoul de control e ceva mai vizibil pentru că are un timer digital mai generos, dar și restul informațiilor sunt mai vizibile.

Prețul e foarte bun pentru ce caracteristici tehnice oferă și culoarea nu afectează în nici un fel prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident, că poate fi încărcat frontal și acestea sunt singurele variante care care oferă dotări mai bune și performanțe superioare. Mă gândesc că vă doriți o așa mașină pentru caracteristicile sale tehnice – capacitate de încărcare de 7 kg, centrifugare de 1200 RPM, clasă A+++. E mult mai eficientă decât generația precedentă, de aceea clasa energetică e foarte bună.

Sunt o mulțime de programe din care puteți alege pentru a obține cele mai bune rezultate – 15 programe, dar nu cred că veți avea ocazia să le folosiți pe toate deoarece unele sunt pentru anumite haine ori țesături. Puteți amâna programul dacă nu vreți să deranjați copiii.

Păreri pro și contra

Chiar și cu aceste specificați tehnice, mașina e una Slim adică are o adâncime destul de mică. dacă aveți un spațiu corespunzător (pe lățime și înălțime), aceasta poate fi instalată chiar și în bucătărie, iar dacă nu vreți să iasă așa de bine în evidență, se pune o ușă cum e la cele complet incorporabile.

Arctic APL71222XLAB arată foarte bine și nu aveți ce să-i reproșați în acest buget. După cum suntem obișnuiți, nu sunt prezentări video cu modelele acestui brand deoarece nu sunt disponibile în multe țări și unele modele sunt disponibile pentru o perioadă destul de scurtă.

Te-ar mai putea interesa