Arctic APL71222BDW3, model slim cu clasa A3+

Arctic APL71222BDW3 e o mașină de spălat rufe a anului acesta care vine cu o capacitate mare de spălare de 7 kilograme și o eficiență energetică. Aceste lucruri sunt unele deosebite mai ales că vorbim despre o mașină slim, adică compactă.
Pe lângă eficiența energetică A+++ acest model mai are și Fuzzy Logic (Smart Sensor) care presupune o reglare automată a diferiților parametrii de spălare așa încât consumul de resurse să fie minimal.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care consumă puține resurse, ocupă puțin spațiu și arată bine. Din imaginea de alături poți vedea că acest model are un panoul de comandă modern cu puține butoane și cu un display mare. Pentru un beneficiu suplimentar vă recomand să profitați de buy back.


Pro

Vine cu Smart Sensors, adică acel sistem electronic de monitorizare a cantității de rufe care e același lucru cu Fuzzy Logic de la alte branduri. Această facilitate presupuen că aparatul are sebzoru care detectează cantitatea și în funcție de aceasta adaptează resursele.
Nu produce mult zgomot întrucât are un design în formă de S (Design S-shape) care presupune că aparatul are pereții așa încât vibrațiile să fie minime, la fel și zgomotul.
Rezistența e una durabilă deoarece vorbim despre una acoperită de nichel care o face de 100 ori mai durabilă și cu până la 40% mai puține depuneri de calc.
Detergentul e unul utilizat la maxim întrucât aparatul e unul dotat cu Eco Dose care presupune o dozare optimă a detergentului lichid.

Contra

Din păcate acest electrocasnic nu e un aparat 2 în 1, adică nu are integrat un uscător.
Un alt dezavantaj îl reprezintă faptul că nu are 1400 rotații sau mai mult.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat că să poată spăla rapid o cantitate mare de rufe recomand modelul Arctic APL71222BDW3.
Despre brandul Arctic a auzit toată lumea și știe că e unul fost românesc deținut de turcii care dețin Beko. Diferența dintre Arctic și Beko e faptul că al doilea e comercializat la nivel de continent, iar primul de regiune.

Te-ar mai putea interesa